Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Koolilõuna menüüPikapäeva menüüPäevaprae menüüTaimetoidu menüü
Koolilõuna menüü koos toiteväärtustegaPikapäevarühma menüü koos toiteväärtustega

Esmaspäev 18. november 2019

1. Bolognese kaste 125
2. Penne pasta 100
3. Tatrapuder, sõmer 70
4. Hiinakapsasalat värske kurgi,tomati ja redisega 50
5. Porgandisalat oliiviõliga 50
6. Õun 75
7. Suvemarja tee 200
8. Piim 2,5% 200
9. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50
1. Ahjuviinerid 90
2. Kartulipüree 150
3. Külm kaste 50
4. Hapukapsasalat 50
5. Tee sidruniga vähese suhkruga 200
6. Piim 2,5% 200
7. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50
1. Veiseliha ingverikastmes
2. Keedetud kartul, riis
3. Toorsalat

Teisipäev 19. november 2019

1. Hernesupp suitsuliha ja kruupidega 300
2. Puuviljadessert vahukoorega 150
3. Köögiviljalõigud (brokoli,lillkapsas) 50
4. Piim 2,5% 200
5. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50
1. Tatraroog veiselihaga ja köögiviljadega 250
2. Peedisalat päevalilleseemnetega 50
3. Mahlajook 200
4. Piim 2,5% 200
5. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50
1. Hakklihapall tomati ja juustuga
2. Tatrapuder / kartulipüree
3. Toorsalat

Kolmapäev 20. november 2019

1. Kanafrikassee juustuga 125
2. Sõmer riis 120
3. Kuskuss köögiviljadega 70
4. Hiinakapsasalat kiivi ja apelsiniga 50
5. Kõrvitsasalat jõhvikatega 50
6. Mustsõstrajook 200
7. Piim 2,5% 200
8. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50
9. PRIA koolipuuvili / köögivili: porgand
1. Pastaroog hakkliha ja köögiviljadega 260
2. Valge peakapsasalat porgandiga 50
3. Pirn 75
4. Soe kibuvitsamarjajook 200
5. Piim 2,5% 150
6. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50
1. Ahjusealiha
2. Hapukapsas
3. Keedetud kartul

Neljapäev 21. november 2019

1. Kartuli-frikadellisupp 300
2. Kohupiimavaht kirsikisselliga 200
3. Pirn 75
4. Piim 2,5% 200
5. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50
1. Ahjus küpsetatud kana 100
2. Sõmer riis 150
3. Soe rõõsakoorekaste 50
4. Värske kurgi-, tomati- ja hiinakapsasalat 50
5. Mahlajook 200
6. Piim 2,5% 150
7. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50
1. Paneeritud kanafilee
2. Sõmer riis
3. Toorsalat

Reede 22. november 2019

1. Krõbe kala juustu ja ürtidega 100
2. Kartulipüree 100
3. Sõmer riis 70
4. Kodujuustukaste värske kurgi ja redisega 50
5. Valge peakapsasalat tilliga 50
6. Peedisalat 50
7. Tee sidruniga vähese suhkruga 200
8. Piim 2,5% 200
9. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50
1. Piima-nuudlisupp 250
2. Võileib juustuga 50
3. Õun 100
4. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50
1. Hakkliha-seenekotlet
2. Pasta
3. Toorsalat

Viimati muudetud: 08.10.2017