Koolilõuna menüü | Pikapäeva menüü | Päevaprae menüü | Taimetoidu menüü |
---|---|---|---|
Koolilõuna menüü koos toiteväärtustega | Pikapäevarühma menüü koos toiteväärtustega | ||
Esmaspäev 20. jaanuar 2020 | |||
1. Tomatine pastaroog singi ja peekoniga 280 2. Hiinakapsasalat punase redise, paprika ja tilliga 50 3. Punase kapsa salat hapukoorega 50 4. Soe kibuvitsamarjajook 200 5. Piim 2,5% / Keefir 2,5% 200 6. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50 | 1. Praetud hakklihapallid kooreses kastmes 125 2. Kartulipüree 150 3. Valge peakapsasalat porgandiga 50 4. Mustikatee 200 5. Piim 2,5% 200 6. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50 | 1. Pikkpoiss 2. Tatrapuder / keedetud kartulid 3. Toorsalat | |
Teisipäev 21. jaanuar 2020 | |||
1. Kartuli-frikadellisupp 300 2. Leivasupp vahukoorega 180 3. Mandariin 75 4. Piim 2,5% 200 5. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50 | 1. Kodunepraad kalkunilihaga 260 2. Peedisalat 50 3. Õun 100 4. Piim 2,5% 200 5. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50 | 1. Pilaff kanalihast 2. Toorsalat | |
Kolmapäev 22. jaanuar 2020 | |||
1. Ahjus küpsetatud kana 100 2. Sõmer riis 100 3. Kuskuss köögiviljadega 70 4. Külm kaste 50 5. Hiinakapsasalat kiivi ja apelsiniga 50 6. Porgandi-kõrvitsasalat 50 7. Kakao 150 8. Piim 2,5% 100 9. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50 10. PRIA koolipuuvili / köögivili: valge peakapsas | 1. Peedisupp munaga 300 2. Pannkoogid koduaiamoosiga 150 3. Piim 2,5% 200 4. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50 | 1. Veiseliha jalapeno kastmes 2. Praetud kartulid 3. Toorsalat | |
Neljapäev 23. jaanuar 2020 | |||
1. Hernesupp suitsuliha ja kruupidega 300 2. Kohupiimavaht marjadega 150 3. Apelsin ja porgandi lõigud 50 4. Piim 2,5% 200 5. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50 | 1. Pilaff sealihast 280 2. Porgandisalat mahlaga 50 3. Suvemarja tee 200 4. Piim 2,5% 200 5. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50 | 1. Kodune kotlet sea- ja kalkunihakklihast 2. Pasta / tatrapuder 3. Toorsalat | |
Reede 24. jaanuar 2020 | |||
1. Krõbe kala juustu ja ürtidega 100 2. Kartulipüree 170 3. Kodujuustukaste värske kurgi ja redisega 50 4. Peedi-õunasalat õlikastmega 50 5. Valge redise,varssellerisalat ürdikastmega 50 6. Aedmarjamahl 180 7. Piim 2,5% 180 8. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50 | 1. Piima-nuudlisupp 300 2. Võileib keeduvorsti ja kurgiga 65 3. Mandariin 100 4. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50 | 1. Paneeritud seašnitsel 2. Praetud kartulid / sõmer riis 3. Toorsalat |