Koolilõuna menüü | Pikapäeva menüü | Päevaprae menüü | Taimetoidu menüü |
---|---|---|---|
Koolilõuna menüü koos toiteväärtustega | Pikapäevarühma menüü koos toiteväärtustega | ||
Esmaspäev 10. veebruar 2020 | |||
1. Kalkuniliha strooganov 125 2. Tatrapuder, sõmer 100 3. Keedetud kartulid 70 4. Porgandisalat oliiviõliga 50 5. Valge peakapsasalat ürtidega 50 6. Kakao 200 7. Piim 2,5% / Keefir 2,5% 150 8. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50 | 1. Ahjuviinerid 90 2. Ahjukartulid 150 3. Porgandisalat mahlaga 50 4. Mustikatee 200 5. Piim 2,5% 150 6. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50 | 1. Kodune kotlet 2. Pasta 3. Toorsalat | |
Teisipäev 11. veebruar 2020 | |||
1. Kartuli-frikadellisupp 300 2. Karamellkissell moosiga 225 3. Apelsin ja porgandi lõigud 75 4. Piim 2,5% 200 5. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50 | 1. Praetud kalaburger 65 2. Kartulipüree 150 3. Tomatikaste 50 4. Peedisalat 50 5. Soe kibuvitsamarjajook 200 6. Piim 2,5% 200 7. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50 | 1. Sealiha magusas tšillikastmes 2. Keedetud kartulid 3. Toorsalat | |
Kolmapäev 12. veebruar 2020 | |||
1. Pilaff sealihast 280 2. Valge peakapsasalat porgandiga 50 3. Peedi- ja marineeritud kurgi salat 50 4. Suvemarja tee 200 5. Piim 2,5% / Keefir 2,5% 200 6. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50 7. PRIA koolipuuvili / köögivili: õun | 1. Tomatine läätsesupp sealihaga 300 2. Pannkoogid koduaiamoosiga 130 3. Suvemarja tee 200 4. Piim 2,5% 200 5. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50 | 1. Lasanje 2. Toorsalat | |
Neljapäev 13. veebruar 2020 | |||
1. Kuldne kalasupp 300 2. Kohupiima-banaanivaht 150 3. Pirn ja kaalika lõigud 75 4. Piim 2,5% 200 5. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50 | 1. Ahjus küpsetatud kana 100 2. Keedetud makaronid 150 3. Külm kaste 50 4. Aedvilja toorsalat (tomat, hiinakapsas, till) 50 5. Mahlajook 200 6. Piim 2,5% 150 7. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50 | 1. Üleküpsetatud kanafilee juustuga 2. Sõmer riis 3. Toorsalat | |
Reede 14. veebruar 2020 | |||
1. Veiselihakaste šampinjonidega 125 2. Keedetud kartulid 100 3. Sõmer kruubipuder köögiviljadega 70 4. Porgandisalat mahlaga 50 5. Hiinakapsa-aedviljasalat salatikastmega 50 6. Mustsõstrajook 200 7. Piim 2,5% 200 8. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50 | 1. Riisipuder võiga 200 2. Võileib keeduvorsti ja kurgiga 65 3. Õun 120 4. Piim 2,5% 200 | 1. Paneeritud seašnitsel 2. Kartulipüree 3. Toorsalat |