Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Koolilõuna menüüPikapäeva menüüPäevaprae menüüTaimetoidu menüü
Koolilõuna menüü koos toiteväärtustegaPikapäevarühma menüü koos toiteväärtustega

Esmaspäev 10. veebruar 2020

1. Kalkuniliha strooganov 125
2. Tatrapuder, sõmer 100
3. Keedetud kartulid 70
4. Porgandisalat oliiviõliga 50
5. Valge peakapsasalat ürtidega 50
6. Kakao 200
7. Piim 2,5% / Keefir 2,5% 150
8. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50
1. Ahjuviinerid 90
2. Ahjukartulid 150
3. Porgandisalat mahlaga 50
4. Mustikatee 200
5. Piim 2,5% 150
6. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50
1. Kodune kotlet
2. Pasta
3. Toorsalat

Teisipäev 11. veebruar 2020

1. Kartuli-frikadellisupp 300
2. Karamellkissell moosiga 225
3. Apelsin ja porgandi lõigud 75
4. Piim 2,5% 200
5. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50
1. Praetud kalaburger 65
2. Kartulipüree 150
3. Tomatikaste 50
4. Peedisalat 50
5. Soe kibuvitsamarjajook 200
6. Piim 2,5% 200
7. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50
1. Sealiha magusas tšillikastmes
2. Keedetud kartulid
3. Toorsalat

Kolmapäev 12. veebruar 2020

1. Pilaff sealihast 280
2. Valge peakapsasalat porgandiga 50
3. Peedi- ja marineeritud kurgi salat 50
4. Suvemarja tee 200
5. Piim 2,5% / Keefir 2,5% 200
6. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50
7. PRIA koolipuuvili / köögivili: õun
1. Tomatine läätsesupp sealihaga 300
2. Pannkoogid koduaiamoosiga 130
3. Suvemarja tee 200
4. Piim 2,5% 200
5. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50
1. Lasanje
2. Toorsalat

Neljapäev 13. veebruar 2020

1. Kuldne kalasupp 300
2. Kohupiima-banaanivaht 150
3. Pirn ja kaalika lõigud 75
4. Piim 2,5% 200
5. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50
1. Ahjus küpsetatud kana 100
2. Keedetud makaronid 150
3. Külm kaste 50
4. Aedvilja toorsalat (tomat, hiinakapsas, till) 50
5. Mahlajook 200
6. Piim 2,5% 150
7. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50
1. Üleküpsetatud kanafilee juustuga
2. Sõmer riis
3. Toorsalat

Reede 14. veebruar 2020

1. Veiselihakaste šampinjonidega 125
2. Keedetud kartulid 100
3. Sõmer kruubipuder köögiviljadega 70
4. Porgandisalat mahlaga 50
5. Hiinakapsa-aedviljasalat salatikastmega 50
6. Mustsõstrajook 200
7. Piim 2,5% 200
8. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50
1. Riisipuder võiga 200
2. Võileib keeduvorsti ja kurgiga 65
3. Õun 120
4. Piim 2,5% 200
1. Paneeritud seašnitsel
2. Kartulipüree
3. Toorsalat

Viimati muudetud: 08.10.2017