Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Koolilõuna menüüPikapäeva menüüPäevaprae menüüTaimetoidu menüü
Koolilõuna menüü koos toiteväärtustegaPikapäevarühma menüü koos toiteväärtustega

Esmaspäev 17. veebruar 2020

1. Bolognese kaste 125
2. Keedetud makaronid 170
3. Riivitud keedupeet 50
4. Valge peakapsasalat värske kurgi ja tomatiga 50
5. Soe kibuvitsamarjajook 200
6. Piim 2,5% 200
7. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50
1. Praetud kalaburger 65
2. Sõmer riis 150
3. Soe rõõsakoorekaste 50
4. Peedisalat 50
5. Soe kibuvitsamarjajook 200
6. Piim 2,5% 150
7. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50
1. Kalkuniliha kastmes tai moodi
2. Sõmer riis
3. Toorsalat

Teisipäev 18. veebruar 2020

1. Hernesupp suitsuliha ja kruupidega 300
2. Puuviljadessert vahukoorega 150
3. Köögiviljalõigud (brokoli,lillkapsas) 50
4. Piim 2,5% 200
5. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50
1. Praetud hakklihapallid kooreses kastmes 125
2. Kartulipüree 150
3. Porgandisalat mahlaga 50
4. Piim 2,5% / Keefir 2,5% 200
5. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50
1. Kanakotlet kodujuustuga
2. Pasta
3. Toorsalat

Kolmapäev 19. veebruar 2020

1. Kanafrikassee juustuga 125
2. Sõmer riis 100
3. Kuskuss köögiviljadega 70
4. Hiinakapsasalat värske kurgi ja redisega 50
5. Porgandisalat apelsiniga 50
6. Aedmarjamahl 150
7. Piim 2,5% 200
8. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50
9. PRIA koolipuuvili / köögivili: õun
1. Seenesupp 300
2. Kohupiimavorm moosiga 150
3. Õun 100
4. Piim 2,5% 200
5. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50
1. Seapraad
2. Keedetud kartul
3. Hapukapsas

Neljapäev 20. veebruar 2020

1. Peedisupp veiseliha, muna ja hapukoorega 300
2. Kohupiima ja riivrukkileiva magustoit 150
3. Köögiviljalõigud (kapsas, porgand) 50
4. Piim 2,5% 200
5. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50
1. Sardellid 60
2. Keedetud makaronid 150
3. Tomatikaste 50
4. Porgandi-kaalikasalat 50
5. Mahlajook 200
6. Piim 2,5% 150
7. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50
1. Hakklihapall juustuga
2. Tatrapuder / kartul
3. Toorsalat

Reede 21. veebruar 2020

1. Kodused kotletid 100
2. Kartulipüree 170
3. Soe rõõsakoorekaste 50
4. Peedi-õunasalat õlikastmega 50
5. Porgandisalat pohladega 50
6. Kringel 70
7. Suvemarja tee 200
8. Piim 2,5% 150
9. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50
1. Omlett singiga 200
2. Aurutatud rohelised herhed 50
3. Suvemarja tee 200
4. Piim 2,5% 150
5. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50
1. Paneeritud kanafilee seesamiseemnetega
2. Praetud kartul
3. Toorsalat

Viimati muudetud: 08.10.2017