Koolilõuna menüü | Pikapäeva menüü | Päevaprae menüü | Taimetoidu menüü |
---|---|---|---|
Koolilõuna menüü koos toiteväärtustega | Pikapäevarühma menüü koos toiteväärtustega | ||
Esmaspäev 17. veebruar 2020 | |||
1. Bolognese kaste 125 2. Keedetud makaronid 170 3. Riivitud keedupeet 50 4. Valge peakapsasalat värske kurgi ja tomatiga 50 5. Soe kibuvitsamarjajook 200 6. Piim 2,5% 200 7. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50 | 1. Praetud kalaburger 65 2. Sõmer riis 150 3. Soe rõõsakoorekaste 50 4. Peedisalat 50 5. Soe kibuvitsamarjajook 200 6. Piim 2,5% 150 7. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50 | 1. Kalkuniliha kastmes tai moodi 2. Sõmer riis 3. Toorsalat | |
Teisipäev 18. veebruar 2020 | |||
1. Hernesupp suitsuliha ja kruupidega 300 2. Puuviljadessert vahukoorega 150 3. Köögiviljalõigud (brokoli,lillkapsas) 50 4. Piim 2,5% 200 5. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50 | 1. Praetud hakklihapallid kooreses kastmes 125 2. Kartulipüree 150 3. Porgandisalat mahlaga 50 4. Piim 2,5% / Keefir 2,5% 200 5. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50 | 1. Kanakotlet kodujuustuga 2. Pasta 3. Toorsalat | |
Kolmapäev 19. veebruar 2020 | |||
1. Kanafrikassee juustuga 125 2. Sõmer riis 100 3. Kuskuss köögiviljadega 70 4. Hiinakapsasalat värske kurgi ja redisega 50 5. Porgandisalat apelsiniga 50 6. Aedmarjamahl 150 7. Piim 2,5% 200 8. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50 9. PRIA koolipuuvili / köögivili: õun | 1. Seenesupp 300 2. Kohupiimavorm moosiga 150 3. Õun 100 4. Piim 2,5% 200 5. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50 | 1. Seapraad 2. Keedetud kartul 3. Hapukapsas | |
Neljapäev 20. veebruar 2020 | |||
1. Peedisupp veiseliha, muna ja hapukoorega 300 2. Kohupiima ja riivrukkileiva magustoit 150 3. Köögiviljalõigud (kapsas, porgand) 50 4. Piim 2,5% 200 5. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50 | 1. Sardellid 60 2. Keedetud makaronid 150 3. Tomatikaste 50 4. Porgandi-kaalikasalat 50 5. Mahlajook 200 6. Piim 2,5% 150 7. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50 | 1. Hakklihapall juustuga 2. Tatrapuder / kartul 3. Toorsalat | |
Reede 21. veebruar 2020 | |||
1. Kodused kotletid 100 2. Kartulipüree 170 3. Soe rõõsakoorekaste 50 4. Peedi-õunasalat õlikastmega 50 5. Porgandisalat pohladega 50 6. Kringel 70 7. Suvemarja tee 200 8. Piim 2,5% 150 9. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50 | 1. Omlett singiga 200 2. Aurutatud rohelised herhed 50 3. Suvemarja tee 200 4. Piim 2,5% 150 5. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50 | 1. Paneeritud kanafilee seesamiseemnetega 2. Praetud kartul 3. Toorsalat |