Koolilõuna menüü | Pikapäeva menüü | Päevaprae menüü | Taimetoidu menüü |
---|---|---|---|
Koolilõuna menüü koos toiteväärtustega | Pikapäevarühma menüü koos toiteväärtustega | ||
Esmaspäev 9. märts 2020 | |||
1. Pastaroog singi, peekoni ja köögiviljadega 260 2. Valge redise, varssellerisalat ürdikastmega 50 3. Kaalika-porgandisalat 50 4. Suvemarja tee 200 5. Piim 2,5% 200 6. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50 | 1. Praetud hakklihapallid kooreses kastmes 125 2. Kartulipüree 150 3. Aedvilja toorsalat (tomat,hiinakapsas, till) 50 4. Piim 2,5% / Keefir 2,5% 200 5. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50 | 1. Ahjusealiha 2. Keedetud kartulid 3. Toorsalat | |
Teisipäev 10. märts 2020 | |||
1. Kodune seljanka 300 2. Moosipall 50 3. Köögiviljalõigud (brokoli,lillkapsas) 75 4. Piim 2,5% 200 5. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50 | 1. Kodunepraad sealihaga 250 2. Tomati-hapukurgi salat 50 3. Kakao 200 4. Piim 2,5% 15 5. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50 | 1. Kanahakklihast Požarski kotlet 2. Sõmer riis 3. Toorsalat | |
Kolmapäev 11. märts 2020 | |||
1. Veiseliha magushapus kastmes 125 2. Tatrapuder, sõmer 100 3. Keedetud kartulid 70 4. Hapukapsa porgandisalat õlikastmega 50 5. Hiinakapsasalat värske kurgi,tomati ja redisega 50 6. Aedmarjamahl 200 7. Piim 2,5% / Keefir 2,5% 200 8. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50 9. PRIA koolipuuvili / köögivili: õun | 1. Kartuli-frikadellisupp 300 2. Saiavorm õunte ja kaneeliga 250 3. Pirn 75 4. Piim 2,5% 200 5. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50 | 1. Sealiha magusas tšillikastmes 2. Pasta 3. Toorsalat | |
Neljapäev 12. märts 2020 | |||
1. Kana-nuudlisupp 300 2. Kohupiimavaht marjakisselliga 250 3. Pirn ja kaalika lõigud 100 4. Piim 2,5% 200 5. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50 | 1. Kalakotlet haugifileest 90 2. Sõmer riis 150 3. Külm kaste 50 4. Porgandisalat mahlaga 50 5. Suvemarja tee 200 6. Piim 2,5% 150 7. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50 | 1. Pikkpoiss 2. Tatrapuder 3. Toorsalat | |
Reede 13. märts 2020 | |||
1. Hakkliha-värskekapsahautis 200 2. Keedetud kartulid 120 3. Odrakruubipuder, sõmer 50 4. Peedisalat 50 5. Porgandisalat oliiviõliga 50 6. Soe kibuvitsamarjajook 200 7. Piim 2,5% 200 8. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50 | 1. Piima-riisisupp 280 2. Võileib keeduvorsti ja kurgiga 65 3. Õun 100 4. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50 | 1. Veiseliha mehhikopäraselt 2. Praetud kartulid 3. Toorsalat |