Koolilõuna menüü | Pikapäeva menüü | Päevaprae menüü | Taimetoidu menüü |
---|---|---|---|
Koolilõuna menüü koos toiteväärtustega | |||
Esmaspäev 14. september 2020 | |||
1. Praetud hakklihapallid kooreses kastmes (G,L) 130 2. Tatrapuder, sõmer 170 3. Tomati-kurgi-kapsasalat 60 4. Peedisalat 60 5. Piparmünditee 200 6. Piim 2,5% / Keefir 2,5%, (L) 200 7. Leiburi Eesti rukkileib (G) 30 8. Südamesepik (G) 20 | 1. Paneeritud kalkunifilee 2.50 2. Sõmer riis 3. Toorsalat | 1. Bulgur suvikõrvitsa ja porgandiga | |
Teisipäev 15. september 2020 | |||
1. Kana-nuudlisupp (G) 300 2. Kohupiimavaht šokolaadi ja koduaiakeedisega 150 3. Köögiviljalõigud (brokoli, lillkapsas) 75 4. Piim 2,5% (L) 200 5. Rukkileib (G) 30 6. Kodune sepik (G) 20 | 1. Hakklihaga täidetud paprika 2.50 2. Keedetud kartulid 3. Toorsalat | 1. Spinatipüreesupp | |
Kolmapäev 16. september 2020 | |||
1. Guljašš sealihast (G,L) 125 2. Keedetud kartulid 150 3. Läätsed köögiviljadega 50 4. Aedvilja toorsalat (tomat,hiinakapsas, till) 60 5. Värske soolakurk 40 6. Mustsõstra-õunamahl 200 7. Piim 2,5% (L) 200 8. Leiburi Rukkileib (G) 30 9. Leiburi Kaerasepik (G) 20 10. PRIA koolipuuvili / köögivili: õun | 1. Üleküpsetatud saidafilee 2.50 2. Sõmer riis 3. Toorsalat | 1. Pastaroog köögiviljadega | |
Neljapäev 17. september 2020 | |||
1. Rassolnik hapukoorega (G,L) 300 2. Mustikakissell röstitud kaerahelvestega (L) 200 3. Ploomid (tk) 2 tk 4. Piim 2,5% (L) 200 5. Rukkileib (G) 30 6. Südamesepik (G) 20 | 1. Kanakotlet tomatiga 2.50 2. Kartulipüree 3. Toorsalat | 1. Kõrvitsapüreesupp kooskospiima ja ingveriga | |
Reede 18. september 2020 | |||
1. Kalakotlet haugifileest (G) 100 2. Sõmer riis 100 3. Kartulipüree (L) 70 4. Tar-tar kaste (jogurti baasil) (L) 50 5. Porgandisalat oliiviõliga 60 6. Peedisalat salatikastmega 60 7. Suvemarja tee 200 8. Piim 2,5% (L) 200 9. Leiburi Eesti rukkileib (G) 30 10. Leiburi Kaerasepik (G) 20 | 1. Sealiha ananassiga sojakastmes 2.50 2. Pasta 3. Toorsalat | 1. Köögiviljaraguu |