Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Koolilõuna menüüPikapäeva menüüPäevaprae menüüTaimetoidu menüü
Koolilõuna menüü koos toiteväärtustega

Esmaspäev 12. oktoober 2020

1. Kanaliha paprikakastmes itaaliapäraselt (G) 125
2. Sõmer riis 170
3. Hiinakapsasalat kiivi ja apelsiniga 60
4. Porgandisalat pohladega 60
5. Piim 2,5% (L) 200
6. Mustikatee 200
7. Leburi Ruks, tästerarukkileib (G) 30
8. Südamesepik (G) 20
1. Üleküpsetatud sealiha šampinjonidega 2.50
2. Keedetud kartul
3. Toorsalat
1. Odrakruubi-peediroog

Teisipäev 13. oktoober 2020

1. Peedisupp veiseliha-, muna- ja hapukoorega (L) 300
2. Kohupiima ja riivrukkileiva magustoit (G,L) 150
3. Pirn 100
4. Piim 2,5% (L) 150
5. Must rukkileib (G) 30
6. Kodune sepik (G) 20
1. Kanapallid juustuga 2.50
2. Sõmer riis
3. Toorsalat
1. Porgandipüreesupp

Kolmapäev 14. oktoober 2020

1. Guljašš sealihast (G,L) 125
2. Keedetud kartulid 170
3. Hapukapsa porgandisalat õlikastmega 60
4. Peedisalat 60
5. Suvemarja tee 200
6. Piim 2.5% / Keefir 2,5% (L) 200
7. Leburi Ruks, tästerarukkileib (G) 30
8. Leiburi Kaerasepik (G) 20
9. PRIA koolipuuvili / köögivili: valge peakapsas
1. Veiseliha kappari-tomati-kastmes 2.50
2. Kartulipüree
3. Toorsalat
1. Läätsed köögiviljadega

Neljapäev 15. oktoober 2020

1. Kana-nuudlisupp (G) 300
2. Pannkoogid koduaiamoosiga (G,L) 150
3. Õun ja porgandi lõigud 75
4. Piim 2,5% (L) 200
5. Leiburi Eesti rukkileib (G) 30
6. Kodune sepik (G) 20
1. Hakk-kotlet peekoniga 2.50
2. Pasta
3. Toorsalat
1. Metsik riis suvikõrvitsaga

Reede 16. oktoober 2020

1. Praetud hakklihapallid kooreses kastmes (G,L) 125
2. Penne pasta (G) 170
3. Porgandi-kõrvitsasalat 60
4. Valge peakapsasalat ürtidega 60
5. Jõhvikajook 200
6. Piim 2,5% (L) 200
7. Must rukkileib (G) 30
8. Leiburi Kaerasepik (G) 20
1. Üleküpsetatud kalkunifilee spinatiga 2.50
2. Praetud kartul
3. Toorsalat
1. Praetud kartulid porgandi ja aedubadega

Viimati muudetud: 08.10.2017