Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Koolilõuna menüüPikapäeva menüüPäevaprae menüüTaimetoidu menüü
Koolilõuna menüü koos toiteväärtustega

Esmaspäev 26. oktoober 2020

1. Praetud grillvorstike 65
2. Penne pasta (G) 170
3. Külm kaste (jogurt) (L) 50
4. Peedi- ja marineeritud kurgi salat 60
5. Valge peakapsasalat porgandiga 60
6. Mustikatee 200
7. Piim 2,5% (L) 200
8. Leburi Ruks, tästerarukkileib (G) 30
9. Leiburi Kaerasepik (G) 20
1. Veiseliha šampinjonikastmes 2.50
2. Keedetud kartulid
3. Toorsalat
1. Tatrapuder šampinjonidega

Teisipäev 27. oktoober 2020

1. Hernesupp suitsuliha ja kruupidega (G) 300
2. Jõhvikakissell vahukoorega (L) 200
3. Porgand 75
4. Piim 2,5% (L) 200
5. Must rukkileib (G) 30
6. Südamesepik (G) 20
1. Kodune kotlet 2.50
2. Pasta
3. Toorsalat
1. Köögiviljasupp

Kolmapäev 28. oktoober 2020

1. Ahjus küpsetatud kana 100
2. Sõmer riis 170
3. Soe rõõsakoorekaste 50
4. Porgandisalat puuviljadega 60
5. Hiinakapsasalat värske kurgi,tomati ja redisega 60
6. Aedmarjamahl 200
7. Piim 2,5% (L) 200
8. Leiburi Seemne Ruks (G) 30
9. Kodune sepik (G) 20
10. PRIA koolipuuvili / köögivili: õun
1. Üleküpsetatud kala 2.50
2. Kartulipüree
3. Toorsalat
1. Köögiviljaraguu

Neljapäev 29. oktoober 2020

1. Kalaseljanka hapukoorega (L) 300
2. Moosipall 65
3. Apelsin 50
4. Piim 2,5% (L) 200
5. Must rukkileib (G) 30
6. Leiburi Kaerasepik (G) 20
1. Kanapall juustuga 2.50
2. Sõmer riis
3. Toorsalat
1. Spinatipüreesupp

Reede 30. oktoober 2020

1. Hakklihakaste köögiviljadega (G,L) 125
2. Tatrapuder, sõmer 170
3. Peedisalat mädarõikaga 60
4. Porgandi-kõrvitsasalat 60
5. Suvemarja tee 200
6. Piim 2,5% (L) 200
7. Rukkileib (G) 30
8. Südamesepik (G) 20
1. Mehhikopärane lihapada 2.50
2. Praetud kartulid
3. Toorsalat
1. Läätsed köögiviljadega

Viimati muudetud: 08.10.2017