Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Koolilõuna menüüPikapäeva menüüPäevaprae menüüTaimetoidu menüü
Koolilõuna menüü koos toiteväärtustega

Esmaspäev 2. november 2020

1. Pastaroog singi, peekoni ja köögiviljadega (G,L) 260
2. Peakapsasalat hapukurgiga 50
3. Porgandisalat oliiviõliga 50
4. Tee sidruniga vähese suhkruga 200
5. Piim 2,5% (L) 200
6. Leburi Ruks, tästerarukkileib (G) 30
7. Kodune sepik (G) 20
1. Üleküpsetatud sealiha tomatiga 2.50
2. Keedetud kartul
3. Toorsalat
1. Pasta köögiviljadega

Teisipäev 3. november 2020

1. Värskekapsaborš hapukoorega (L) 300
2. Kohupiimavaht kakaoga ja koduaiamoosiga (L) 150
3. Pirn 75
4. Piim 2,5% (L) 200
5. Leiburi Eesti rukkileib (G) 30
6. Südamesepik (G) 20
1. Paneeritud kanafilee kookoshelvestega 2.50
2. Sõmer riis
3. Toorsalat
1. Peedipüreesupp

Kolmapäev 4. november 2020

1. Kanaliha paprikakastmes itaaliapäraselt (G) 125
2. Sõmer riis 150
3. Porgandi-ananassisalat 50
4. Aedvilja toorsalat (kurk, hiinakapsas, till) 50
5. Aedmarjamahl 200
6. Piim 2,5% (L) 200
7. Must rukkileib (G) 30
8. Kodune sepik (G) 20
9. PRIA koolipuuvili / köögivili: lillkapsas
1. Lasanje 2.50
2. Toorsalat
1. Kinoaroog herne ja maisiga

Neljapäev 5. november 2020

1. Rassolnik hapukoorega (G,L) 300
2. Karamellkissell moosiga (L) 220
3. Banaan 75
4. Piim 2,5% (L) 150
5. Leburi Ruks, tästerarukkileib (G) 30
6. Leiburi Kaerasepik (G) 20
1. Kanakotlet 2.50
2. Pasta
3. Toorsalat
1. Seenesupp

Reede 6. november 2020

1. Praetud kalapallid kooreses kastmes (G,L) 125
2. Kartulipüree (L) 170
3. Peedi-õunasalat õlikastmega 50
4. Porgandisalat pohladega 50
5. Suvemarja tee 200
6. Piim 2,5% (L) 200
7. Must rukkileib (G) 30
8. Südamesepik (G) 20
1. Veiseliha paprikakastmes 2.50
2. Tatrapuder
3. Toorsalat
1. Lillkapsa-porgandi-kartulihautis

Viimati muudetud: 08.10.2017