Koolilõuna menüü | Pikapäeva menüü | Päevaprae menüü | Taimetoidu menüü |
---|---|---|---|
Koolilõuna menüü koos toiteväärtustega | |||
Esmaspäev 16. november 2020 | |||
1. Praetud hakklihapallid kooreses kastmes (G,L) 125 2. Tatrapuder, sõmer 170 3. Värske kurgi-, tomati- ja hiinakapsasalat 50 4. Porgandisalat oliiviõliga 50 5. Tee sidruniga vähese suhkruga 200 6. Piim 2,5% (L) 200 7. Leiburi Eesti rukkileib (G) 30 8. Kodune sepik (G) 20 | 1. Paneeritud kanafilee 2.50 2. Sõmer riis 3. Toorsalat | 1. Värske kapsa ja kartuli hautis | |
Teisipäev 17. november 2020 | |||
1. Kodune seljanka hapukoorega (L) 300 2. Marjakissell vahukoorega (L) 225 3. Piim 2,5% (L) 200 4. Must rukkileib (G) 30 5. Leiburi Kaerasepik (G) 20 | 1. Hakklihapall peekoniga 2.50 2. Pasta 3. Toorsalat | 1. Kõrvitsapüreesupp | |
Kolmapäev 18. november 2020 | |||
1. Hakkliha-värskekapsahautis 260 2. Keedetud kartulid 170 3. Porgandi-kõrvitsasalat 50 4. Peedisalat 50 5. Suvemarja tee 200 6. Piim 2,5% (L) 200 7. Rukkileib (G) 30 8. Kodune sepik (G) 20 9. PRIA koolipuuvili / köögivili: tomat 50 | 1. Üleküpsetatud sealiha juustuga 2.50 2. Ahjukartulid 3. Toorsalat | 1. Odrakruubipuder punase peediga | |
Neljapäev 19. november 2020 | |||
1. Kuldne kalasupp 300 2. Kohupiima ja riivrukkileiva magustoit (G,L) 150 3. Banaan 75 4. Piim 2,5% (L) 200 5. Must rukkileib (G) 30 6. Südamesepik (G) 20 | 1. Paneeritud kalkunifilee 2.50 2. Kartulipüree 3. Toorsalat | 1. Baklažaani-porgandi-kartuliroog | |
Reede 20. november 2020 | |||
1. Kalkuniliha magus-hapukastmes (G) 125 2. Sõmer riis 170 3. Hiinakapsasalat redise ja tilliga 50 4. Kaalika-porgandisalat 50 5. Aedmarjamahl 200 6. Piim 2,5% / Keefir 2,5%, (L) 200 7. Leburi Ruks, tästerarukkileib (G) 30 8. Südamesepik (G) 20 | 1. Veiseliha šampinjonidega punases kastmes 2.50 2. Keedetud kartulid 3. Toorsalat | 1. Bulgur šampinjonidega |