Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Koolilõuna menüüPikapäeva menüüPäevaprae menüüTaimetoidu menüü
Koolilõuna menüü koos toiteväärtustega

Esmaspäev 16. november 2020

1. Praetud hakklihapallid kooreses kastmes (G,L) 125
2. Tatrapuder, sõmer 170
3. Värske kurgi-, tomati- ja hiinakapsasalat 50
4. Porgandisalat oliiviõliga 50
5. Tee sidruniga vähese suhkruga 200
6. Piim 2,5% (L) 200
7. Leiburi Eesti rukkileib (G) 30
8. Kodune sepik (G) 20
1. Paneeritud kanafilee 2.50
2. Sõmer riis
3. Toorsalat
1. Värske kapsa ja kartuli hautis

Teisipäev 17. november 2020

1. Kodune seljanka hapukoorega (L) 300
2. Marjakissell vahukoorega (L) 225
3. Piim 2,5% (L) 200
4. Must rukkileib (G) 30
5. Leiburi Kaerasepik (G) 20
1. Hakklihapall peekoniga 2.50
2. Pasta
3. Toorsalat
1. Kõrvitsapüreesupp

Kolmapäev 18. november 2020

1. Hakkliha-värskekapsahautis 260
2. Keedetud kartulid 170
3. Porgandi-kõrvitsasalat 50
4. Peedisalat 50
5. Suvemarja tee 200
6. Piim 2,5% (L) 200
7. Rukkileib (G) 30
8. Kodune sepik (G) 20
9. PRIA koolipuuvili / köögivili: tomat 50
1. Üleküpsetatud sealiha juustuga 2.50
2. Ahjukartulid
3. Toorsalat
1. Odrakruubipuder punase peediga

Neljapäev 19. november 2020

1. Kuldne kalasupp 300
2. Kohupiima ja riivrukkileiva magustoit (G,L) 150
3. Banaan 75
4. Piim 2,5% (L) 200
5. Must rukkileib (G) 30
6. Südamesepik (G) 20
1. Paneeritud kalkunifilee 2.50
2. Kartulipüree
3. Toorsalat
1. Baklažaani-porgandi-kartuliroog

Reede 20. november 2020

1. Kalkuniliha magus-hapukastmes (G) 125
2. Sõmer riis 170
3. Hiinakapsasalat redise ja tilliga 50
4. Kaalika-porgandisalat 50
5. Aedmarjamahl 200
6. Piim 2,5% / Keefir 2,5%, (L) 200
7. Leburi Ruks, tästerarukkileib (G) 30
8. Südamesepik (G) 20
1. Veiseliha šampinjonidega punases kastmes 2.50
2. Keedetud kartulid
3. Toorsalat
1. Bulgur šampinjonidega

Viimati muudetud: 08.10.2017