Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Koolilõuna menüüPikapäeva menüüPäevaprae menüüTaimetoidu menüü
Koolilõuna menüü koos toiteväärtustega

Esmaspäev 1. veebruar 2021

1. Pastaroog singi, peekoni ja köögiviljadega (G,L) 280
2. Hiinakapsasalat värske kurgi, tomati ja redisega 60
3. Peedisalat 60
4. Mandariin 60
5. Mustikatee 200
6. Piim 2,5% (L) 200
7. Leiburi Eesti rukkileib (G) 30
8. Südamesepik (G) 20
1. Paneeritud kalkunifilee 2.50
2. Sõmer riis
3. Toorsalat
1. Kinoa kõrvitsa ja porgandiga

Teisipäev 2. veebruar 2021

1. Boršisupp sealihaga, hapukoorega (L) 300
2. Pannkoogid koduaiamoosiga (G,L) 150
3. Köögiviljalõigud (brokoli, lillkapsas) 75
4. Piim 2,5% (L) 200
5. Must rukkileib (G) 30
6. Kodune sepik (G) 20
1. Hakklihast kotlet šampinjonidega 2.50
2. Praetud kartulid
3. Toorsalat
1. Šampinjonisupp

Kolmapäev 3. veebruar 2021

1. Kanaliha paprikakastmes itaaliapäraselt (G) 125
2. Sõmer riis 170
3. Kaalika-porgandisalat 60
4. Hiinakapsasalat kiivi ja apelsiniga 60
5. Maasika-jogurti smuuti 200
6. Piim 2,5% (L) 200
7. Leburi Ruks, tästerarukkileib (G) 30
8. Leiburi Kaerasepik (G) 20
9. PRIA koolipuuvili / köögivili: õun
1. Sealiha sinepikastmes 2.50
2. Keedetud kartulid
3. Toorsalat
1. Täidetud tomatid

Neljapäev 4. veebruar 2021

1. Kuldne kalasupp (lõhefileest) 300
2. Kohupiimavaht kakaoga ja koduaiamoosiga (L) 150
3. Apelsin ja porgandi lõigud 75
4. Piim 2,5% (L) 200
5. Leiburi Eesti rukkileib (G) 30
6. Südamesepik (G) 20
1. Kanapall juustuga 2.50
2. Sõmer riis
3. Toorsalat
1. Brokolipüreesupp

Reede 5. veebruar 2021

1. Guljašš sealihast (G,L) 125
2. Keedetud kartulid 170
3. Hapukapsa porgandisalat õlikastmega 60
4. Hapukurgi-peedisalat 60
5. Soe kibuvitsamarjajook 200
6. Piim 2,5% / Keefir 2,5% (L) 200
7. Must rukkileib (G) 30
8. Leiburi Kaerasepik (G) 20
1. Veiseliha magushapus kastmes 2.50
2. Pasta
3. Toorsalat
1. Ühepajatoit

Viimati muudetud: 08.10.2017