Koolilõuna menüü | Pikapäeva menüü | Päevaprae menüü | Taimetoidu menüü |
---|---|---|---|
Koolilõuna menüü koos toiteväärtustega | |||
Esmaspäev 1. veebruar 2021 | |||
1. Pastaroog singi, peekoni ja köögiviljadega (G,L) 280 2. Hiinakapsasalat värske kurgi, tomati ja redisega 60 3. Peedisalat 60 4. Mandariin 60 5. Mustikatee 200 6. Piim 2,5% (L) 200 7. Leiburi Eesti rukkileib (G) 30 8. Südamesepik (G) 20 | 1. Paneeritud kalkunifilee 2.50 2. Sõmer riis 3. Toorsalat | 1. Kinoa kõrvitsa ja porgandiga | |
Teisipäev 2. veebruar 2021 | |||
1. Boršisupp sealihaga, hapukoorega (L) 300 2. Pannkoogid koduaiamoosiga (G,L) 150 3. Köögiviljalõigud (brokoli, lillkapsas) 75 4. Piim 2,5% (L) 200 5. Must rukkileib (G) 30 6. Kodune sepik (G) 20 | 1. Hakklihast kotlet šampinjonidega 2.50 2. Praetud kartulid 3. Toorsalat | 1. Šampinjonisupp | |
Kolmapäev 3. veebruar 2021 | |||
1. Kanaliha paprikakastmes itaaliapäraselt (G) 125 2. Sõmer riis 170 3. Kaalika-porgandisalat 60 4. Hiinakapsasalat kiivi ja apelsiniga 60 5. Maasika-jogurti smuuti 200 6. Piim 2,5% (L) 200 7. Leburi Ruks, tästerarukkileib (G) 30 8. Leiburi Kaerasepik (G) 20 9. PRIA koolipuuvili / köögivili: õun | 1. Sealiha sinepikastmes 2.50 2. Keedetud kartulid 3. Toorsalat | 1. Täidetud tomatid | |
Neljapäev 4. veebruar 2021 | |||
1. Kuldne kalasupp (lõhefileest) 300 2. Kohupiimavaht kakaoga ja koduaiamoosiga (L) 150 3. Apelsin ja porgandi lõigud 75 4. Piim 2,5% (L) 200 5. Leiburi Eesti rukkileib (G) 30 6. Südamesepik (G) 20 | 1. Kanapall juustuga 2.50 2. Sõmer riis 3. Toorsalat | 1. Brokolipüreesupp | |
Reede 5. veebruar 2021 | |||
1. Guljašš sealihast (G,L) 125 2. Keedetud kartulid 170 3. Hapukapsa porgandisalat õlikastmega 60 4. Hapukurgi-peedisalat 60 5. Soe kibuvitsamarjajook 200 6. Piim 2,5% / Keefir 2,5% (L) 200 7. Must rukkileib (G) 30 8. Leiburi Kaerasepik (G) 20 | 1. Veiseliha magushapus kastmes 2.50 2. Pasta 3. Toorsalat | 1. Ühepajatoit |