Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Koolilõuna menüüPikapäeva menüüPäevaprae menüüTaimetoidu menüü
Koolilõuna menüü koos toiteväärtustega

Esmaspäev 8. veebruar 2021

1. Hakklihakaste (G.L) 125
2. Tatrapuder, sõmer 170
3. Kaalikasalat porgandi ja apelsiniga 50
4. Valge peakapsasalat ürtidega 50
5. Tee sidruniga vähese suhkruga 200
6. Piim 2,5% (L) 200
7. Must rukkileib (G) 30
8. Südamesepik (G) 20
1. Kanaliha apelisini-karrikastmes 2.50
2. Sõmer riis
3. Toorsalat
1. Metsik riis brokoliga

Teisipäev 9. veebruar 2021

1. Köögiviljasupp veiselihaga 300
2. Kohupiimavaht marjakisselliga 225
3. Pirn ja kaalika lõigud 75
4. Piim 2,5% (L) 200
5. Leiburi Seemne Ruks (G) 30
6. Leiburi Kaerasepik (G) 20
1. Täidetud paprika hakklihaga 2.50
2. Pasta
3. Toorsalat
1. Värskekapsasupp

Kolmapäev 10. veebruar 2021

1. Ahjus küpsetatud kana 100
2. Sõmer riis 170
3. Soe rõõsakoorekaste 50
4. Porgandisalat oliiviõliga 50
5. Hiinakapsasalat viinamarjadega 50
6. Aedmarjamahl 200
7. Piim 2,5% (L) 200
8. Leiburi Eesti rukkileib (G) 30
9. Kodune sepik (G) 20
10. PRIA koolipuuvili / köögivili: valge peakapsas
1. Üleküpsetatud kalkunifilee juustuga 2.50
2. Kartulipüree
3. Toorsalat
1. Bulgur kikerherne ja roheliste ubadega

Neljapäev 11. veebruar 2021

1. Rassolnik hapukoorega (G,L) 300
2. Piimakissell moosiga (L) 225
3. Banaan / õun 50
4. Piim 2,5% (L) 100
5. Must rukkileib (G) 30
6. Leiburi Kaerasepik (G) 20
1. Paneeritud kanafilee 2.50
2. Praetud kartul
3. Toorsalat
1. Köögiviljapüreesupp

Reede 12. veebruar 2021

1. Küpsetatud koorene lõhefilee (L) 75
2. Kartulipüree (L) 170
3. Peedisalat salatikastmega 50
4. Porgandi-kõrvitsasalat 50
5. Soe kibuvitsamarjajook 200
6. Piim 2,5% (L) 200
7. Leiburi Eesti rukkileib (G) 30
8. Südamesepik (G) 20
1. Sealiha tomati-šampinjonikastmes 2.50
2. Tatrapuder / kartulid
3. Toorsalat
1. Värskekapsa-kartulihautis

Viimati muudetud: 08.10.2017