Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Koolilõuna menüüPikapäeva menüüPäevaprae menüüTaimetoidu menüü
Koolilõuna menüü koos toiteväärtustegaPäevaprae menüü koos toiteväärtustega

Esmaspäev 20. märts 2023

1. Aedvilja-hakkliharoog sõmer riisiga (G,L) 250
2. Soe piimakaste (G,L) 50
3. Aurutatud peedikuubikud 60
4. Kaalikasalat õuntega 50
5. Punase kapsa ja apelsini salat 50
6. Taimetee 200
7. PRIA Piimatoode (L): Piim 2,5% 200
8. Leivavalik (kolm sorti), (G,S) 60
9. Puuvili 150
1. Sealiha hapukapsaga 3,50€
2. Salaih seentega tomatises kastmes 2,50€
4. Keedetud kartulid
5. Soe kaste (G,L)
6. Värske salat

Teisipäev 21. märts 2023

1. Rassolnik hapukoorega (G,L) 300
2. Magustoit banaani ja laktoosivaba jogurtiga 150
3. PRIA Piimatoode (L): Piim 2,5% 200
4. Leivavalik (kolm sorti), (G,S) 60
5. PRIA koolipuuvili / köögivili: v. kurk
2. Kanaliha teravas kastmes 2,50
3. Keedetud pasta
6. Värske salat

Kolmapäev 22. märts 2023

1. Kanamaksa kaste
2. kartulipüree (L)
3. hiinakapsasalat
4. riivitud keedupeet
5. kirsimahlajook
8. PRIA Piimatoode (L): Piim 2,5% 200
9. Leivavalik (kolm sorti), (G,S) 60
10. PRIA koolipuuvili / köögivili: pirn
2. Pilaff sealihast 2,50€
5. Soe kaste (G,L)
6. Värske salat

Neljapäev 23. märts 2023

1. Peedisupp veiseliha-, muna- ja hapukoorega (L,M) 300
2. Kreekapärane riisipuding (L) 150
3. PRIA Piimatoode (L): Piim 2,5% 200
4. Leivavalik (kolm sorti), (G,S) 60
5. PRIA koolipuuvili / köögivili: Porgand
1. Chilli con carne (vürtsikas hakkliha maisi ja punaste ubadega) 2,50€
2. Keedetud pasta
3. värske salat

Reede 24. märts 2023

1. Ragu sealihaga (G,L)
2. Hiinakapsasalat värske kurgi, tilli ja maisiga
3. Hapukapsasalat õuna ja pohladega
4. Kakao (L)
5. PRIA Piimatoode (L): Piim 2,5% ,Keefir 2,5%, Maitsestamata jogurt 2,5%
6. Leivavalik (kolm sorti), (G,S)
7. PRIA koolipuuvili / köögivili: pirn
1. Veiseliha porgandiga kooreses kastmes 3,50€
2. Sea- ja kanahakklihast pall juusutuga 2,50€
3. keedetud kartul
4. soe kaste
5. värske salat

Viimati muudetud: 08.10.2017