Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Tallinna Spordi- ja Noorsooamet kutsub noori osalema distantsõppe teemalisel loomekonkursil, mille eesmärk on välja tuua distantsõppe head ja vead ning tulevik. 

Konkurss annab noortele võimaluse loominguliselt väljendada, milline on distantsõppest tingitud olukord hetkel ja/või milline see võiks olla ideaalis. Loovtööna on oodatud humoorikad meemid, tunnetest pulbitsevad luuletused, akadeemilised esseed, ilmekad fotod, kõnekad blogipostitused, positiivsed laulud, toredad tantsud, väljendusrikkad videod jms. Formaat ja toon on noore valida, vastavalt meeleolule ja oskustele.  

Loomingukonkursil osalemiseks esita oma töö hiljemalt 5.04.2020: 

1.       Saada e-mail liis.teras@tallinnlv.ee või

2.       kirjuta Noor Tegija Facebooki sõnumitesse või

3.       Postita töö oma avalikule sotsiaalmeediakanalile tagides ära @Noor Tegija ning kasutada teemaviidet #noortelooming #neljaseinakunst

Konkurss lõpeb pühapäeval, 5. aprillil kell 23.59. Võitja valitakse ekspertkomisjoni poolt 7. aprillil. Parimale auhind!

Pea meeles:

·       konkursile võib esitada ainult enda loomingut

·       oma tööd meile saates annad nõusoleku seda kasutada Tallinna Spordi- ja Noorsooameti veebis ja sotsiaalmeediakanalites (sh Tallinna noorteinfo ja Noor Tegija kontodel)