Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Tervise Arengu Instituut (TAI) kutsub taas õpilasi kaasa lööma  üleriigilisel loovtööde konkursil “SÖÖGIVAHETUND”, mille tänavune teema on “Kui mina oleksin koolikokk”.

Kas käid alles algkoolis, oled põhikoolis või jõudnud juba  gümnaasiumisse – tee valmis lahe joonistus ja visualiseeri oma  silmade läbi huvitav pilt paberile. Kui Sa pole siiski pliiatsi ja  paberiga “sina” peal, aga oskad hästi käsitleda tehnilisi vahendeid,  siis tee hoopis valmis äge video etteantud teemal! Mida hoogsam ja  naljakam olukord jääb pildile, seda huvitavam. Lase oma kujutlusvõimel lennata ja ole loominguline, pane oma mõtted joonistusse, arvutil kujundatud kollaaži, kleebi paberile või vahvasse videosse ning läkita see meile!

Parimate töödega osalenud õpilastele on välja pandud põnevad ja hinnalised auhinnad. Iga vanuseklassi parima töö esitaja saab auhinnaks MP3 mängija. Teise ja kolmanda koha võitjatele on auhinnaks raamatupoe kinkekaart.

NB! Parima video esitanud põhikooli või gümnaasiumi grupile on auhinnaks LCD teler, mis jääb klassi või kooli käsutusse, et sealt ühiselt vaadata videoid, õppefilme jms.

Konkursitööd tuleb saata hiljemalt 24. oktoobriks Tervise Arengu Instituuti, aadressile Hiiu 42, Tallinn 11619, märksõnaga “Söögivahetund”, Reelika Viitamees.

Võistluse tehnilised andmed leiate veebiaadressil www.terviseinfo.ee.