Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Prügihunt koos Tallinna Keskraamatukogu ja MTÜ KultuuriRosinaga kutsuvad
lapsi meisterdama järjehoidjaid.

Ainukeseks nõudmiseks on, et järjehoidja oleks valmistatud taaskasutatavast materjalist.
Kas see punutakse ajalehtedest, kleebitakse kokku vanadest postkaartidest või õmmeldakse valmis väikseks jäänud pluusist, on iga meisterdaja vaba valik.

Auhinnad ootavad sel korral kõige aktiivsemalt kaasa löönud lasteaiarühma või kooliklassi. Auhindadeks on ekskursioon Tallinna
Botaanikaaeda või kinokülastus Solarise kinno ning Tallinna Keskraamatukogu on välja pannud kohtumise lastekirjanikuga.

Konkursile saabunud järjehoidjatest tehakse online-näitus Prügihundi koduleheküljel. Järjehoidjad ise leivad kohe ka kasutust. Meisterdatud järjehoidjad jagatakse Tallinna Keskraamatukogu ja haruraamatukogude külastajatele 22. oktoobril toimuva perepäeva raames.

Järjehoidjaid oodatakse 17. oktoobriks 2011 Tallinna Keskkonnaametisse aadressil Tallinn Harju 13, II korrus, ruum 254.
Järjehoidjad palume panna ümbrikusse ning ümbrikule kirjutada lasteia/kooli nimi, klass/rühm, õpetaja nimi ning kontaktnumber ja e-post. Lisage ümbrikusse ka info millisest materjalist järjehoidja tehtud on.(Kui te peate seda sobivaks, siis võite ka väikese nimesildi lisada iga järjehoidja juurde ning lisada sinna ka mõne toreda soovi sellele inimesele, kes järjehoidja kingituseks saab).

Tallinna Keskkonnaamet jätab endale õiguse töid pildistada ning saadud fotosid oma äranägemise järgi kasutada ka järgmiste Prügihundi kampaaniate raames.

Küsimuste korral julgelt ühendust võtta:
e-postepp.leikop@gmail.com
mailtoepp.leikop@gmail.com
või 55544071