Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

 UNICEF kutsub kõiki noori osalema heategevuslikus projektis „Väike heategu”!

 “Väike heategu” on heategevuslik noorteprojekt, kus õpilased teevad head sellega, et müüvad kuulsaid UNICEFi postkaarte, mis on tuntud üle kogu maailma juba alates 1949. aastast, mil oli lõppenud II Maailmasõda ja paljud lapsed Euroopas jäid ilma oma kodust või kaotasid vanemad. UNICEF püüdis abistada neid sõjas kannatanud lapsi.

Mida annab noorteprojektis osalemine koolile?

Müües UNICEFi jõulu- ja tervituskaarte, kogud abifondi, millega toetatakse lastekaitseprogramme. UNICEF annetab koolile või klassile igalt müüdud kaardilt 20%.

Tublimatele kaardimüüjatele on “Väikese heateo” suurtoetaja, firma HENKEL pannud auhindadeks välja 16 jalgratast, 5 fotokaamerat, 6 tahvelarvutit iPad2. Lisaks väljastatakse 4 tublimale klassile toetus ekskursiooniks või huvitegevuseks.

Paljudes Euroopa maades müüakse just koolide kaudu kõige rohkem UNICEFi postkaarte, millest kogunenud tuluga toetatakse rahvuslikke lastekaitseprogramme, aga ka laste- ja turvakodusid, erivajadustega lapsi jt.

Lisainfo noorteprojekti kohta UNICEF`i kodulehelt www.unicef.ee või telefonilt 6000 300.