Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Tallinna Haridusamet kuulutab Tallinna koolinoorte sportmängude 30. aastapäeva puhul välja fotokonkursi „Tallinna koolinoorte XXX spordimängud“.

Konkursile oodatakse fotosid 2011/2012. õppeaastal Tallinnas toimunud koolispordi võistlustest. Konkursist võivad osa võtta kõik Tallinna fotohuvilised, v.a konkursi korraldamisega seotud isikud. Konkurss korraldatakse kahes vanuserühmas: lapsed/õpilased (kuni 18 a) ja täiskasvanud (18 ja vanemad).

Fotod tuleb konkursile esitada digitaalselt. Pilte saab alates 1. märtsist kuni 31. maini 2012 üles laadida Interneti aadressil http://foto.haridus.ee. Iga osaleja võib võistlusele esitada kuni 5 fotot.

Žürii koosseisus Andres Vakra (esimees), Toomas Vahur Lihtmaa, Urmas Sadam, Leini Jürisaar ja Katrin Ressar arvestavad tööde hindamisel peamiselt autori oskust tabada huvitavaid momente, detaile ja meeleolusid, mida toetab pildi tehniline teostus.

Auhinnad parimate tööde autoritele paneb välja Tallinna Haridusamet. Parimatest töödest koostatakse näitus ja need avaldatakse Tallinna hariduse 2011/2012. õppeaasta aastaraamatus.