Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Tallinna 21. Kooli õpilasfirmade liikmed osalevad projektis Crossing Nordic Borders in Entrepreneurship Education. Projekti partnerid on Hamar Katedral Skole Norrast ja Vansbro Utbildningscenter Rootsist.

Eesti õpilasfirmade laada ajal külastasid partnerid meie kooli ja üheskoos müüdi laadal oma tooteid. Esimesel vastukülaskäigul rahvusvahelisel õpilasfirmade laadal Norras, Hamaris osales 7. – 9. märtsil  17 õpilast 11A ja 11B klassist.

20. – 24. märtsil külastab teine rühm Rootsi laata, kohalikku gümnaasiumi ning planeeritud on ka käik vasekaevandusse.

NordPlus Junior projekti raames sõidavad Rootsi, Vansbrosse: Maria Abel, Geithy Sepp ja Merylin Poks 11A klassist; Helis Rõuk, Bibi-Ann Kahk, Elis Maarian Sarv, Kätlin Robas, Sandra Siniväli, Johan Pajupuu, Georg Põdra ja Kertu Rohumägi 11B klassist; Marcus Niin, Rain Neemlaid, Johannes Madis Aasmäe ja Karl-Ander Reismann 12A klassist ning Karolin Priimägi ja Kadri Kukk 12C klassist. Õpilastega sõidab kaasa majandusõpetuse õpetaja Epp Vodja.

Projekti rahastab Põhjamaade Ministrite Nõukogu NordPlus Junior programi kaudu.