Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

18. mail toimunud kooli Õpilasesinduse presidendi ja asepresidentide valimiste II voorus osutusid valituks Kadi Linda Kriisa ÕE presidendiks ning Johannes Horm ja Olari Verev asepresidentideks.

Valimiskomisjon koosseisus Matthias Kask (esimees), Nik Paat, Maia Ignatenko, Maria Abel, Gethel Burlaka ja Mihkel Abel viis 18. mail 2012 läbi Tallinna 21. Kooli presidendi ja asepresidentide valimised.

Kandidaatideks olid esitatud:

  1. Kadi Linda Kiisa 10B presidendiks, Johannes Horm 11B ja Olari Verev 9B asepresidendiks
  2. Andreas Viikvald 11C presidendiks, Ellada Hainla 11C ja Johanna Maria Paulson 10B asepresidendiks

Valimistoimkond viis läbi hääletuse 9. – 12. klassides vastavalt Tallinna 21. Kooli õpilasesinduse põhikirjale. Hääleõiguslikke õpilasi oli 388. Valimistoimkond jaotas valijatele  282  hääletussedelit.

Valimistoimkond avas hääletuskasti 18. mail kell 12.15. Hääletuskastis oli 282 hääletussedelit, millest:

  1. kandidaatide Kadi Linda Kiisa presidendiks, Johannes Horm ja Olari Verev asepresidendiks poolt oli hääletanud 146 hääletamisel osalenud õpilastest (51,8 %)
  2. kandidaatide Andreas Viikvald presidendiks, Ellada Hainla ja Johanna Maria Paulson asepresidendiks poolt oli hääletanud 123 hääletamisel osalenud õpilastest ( 43,6%)
  3. rikutud hääletussedeleid oli 3 (1,1%) ja tühje sedeleid 10 (3,5 %)

Vastavalt valimisseadusele kuulutab valimiskomisjon Kadi Linda Kiisa Õpilasesinduse presidendiks ja Johannes Hormi ning Olari Verevi asepresidendiks.

Valimiskomisjoni esimees:
Matthias Kask

Liikmed:
Maia Ignatenko
Gethel Burlaka
Maria Abel
Mihkel Abel
Nik Paat