Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Vivendi puidu- ja paberistuudio, mis on suunatud laste huvihariduse pakkumisele, viib läbi käesoleval sügisel teist aastat järjest toimuva koolilaste kunsti- ja käsitöökonkursi PAPP ÄRKAB ELLU vol 2.

Konkursile võib esitada tööd erinevates tehnikates, kuid peamiseksmaterjaliks peab olema kasutatud pappi või kartongi, millele läbi taaskasutuse antakse uus otstarve ja välimus. Töö teostamiseks võib kasutada kõikvõimalikke papist pakendeid, paberirulle vms, olgu need siis pruunid, valged või kirjud, tekstiga või ilma, või muid papi ja kartongi jääke.

Tööde esitamise tähtaeg on 9. november 2012.

Konkursitööd võivad olla tehtud nii individuaalselt kui rühmatööna. Töid hinnatakse neljas erinevas kategoorias – kolmes vanuserühmas ning erikategooriana on sel aastal lisatud elusuuruses papist mööbli kategooria. Viimase jaoks vajaliku lainepapiga varustab osalejaid MTÜ Eesti Pakendiringlus ja selle saab kätte eelneva kokkuleppe alusel Vivendi puidu- ja paberistuudiost.

Konkursile esitatud töid hindab žürii ja iga kategooria parimad tööd saavad auhinnad.
Konkursitöödest korraldatakse näitus, mille avamisel avalikustatakse ka võitjad ja antakse üle auhinnad.

Lisaks on klassidel võimalik osa võtta papist mööbli valmistamise töötubadest, kus õpitakse miniatuurse mööbli valmistamise käigus ühte võimalikest tehnikatest. Töötoa toimumise aeg tuleb õpetajal eelnevalt Vivendi puidu- ja paberistuudioga kokku leppida!

Papp ärkab ellu vol 2 konkurssi ja töötubasid toetavad Tallinna Haridusamet ja MTÜ Pakendiringlus.
Täpsem info ja töötubade registreerimine kontaktidel:
Telefon 600 2244
Mobiil 537 28520
E-post info@vivendi.ee
http://www.vivendi.ee