Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Noorte infomess TEEVIIT 2012 toimub 29.11 – 1.12. 2012 Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses

Messil on esindatud ligi sadakond organisatsiooni – ülikoolid, kutsekoolid, noorteorganisatsioonid, õppekeskused ja paljud teised – mis jagavad noortele väärtuslikku informatsiooni lihtsustades noortel tulevikuvalikute tegemist.

Toimuvad ka mitmed aktiivsed eriprojektid nagu  Karjäärikohvik, kus enne messile sisenemist on külastajal võimalik  rääkida oma mõtetest ja plaanidest, et oleks kergem messilt endale sobivat infot otsida ning Kutselabor, kus Tallinna Ettevõtlusameti koordineerimisel ja erinevate ametiliitude kaasabil saab katse-eksituse meetodil proovida, milline amet kõige paremini sobib ja millisest oleks targem eemale hoida. Ettevõtluskonkurss Ajujaht võtab noorte ettevõtjate varasemad edulood luubi alla ning sel aastal laekunud ideedelt rebitakse saladuseloor. 1. detsembril toimub messi Teeviit 2012 laval Eesti Koolimiss 2012 lõppvõistlus.


Piletiinfo

Piletid on müügil Piletilevis ja kohapeal. Pilet maksab eelmüügist ostes õpilasele (õpilaspileti ettenäitamisel messil) 2 eurot ja täiskasvanule 3 eurot ning kohapeal ostes on pileti hinnaks õpilasele 2.30 ja täiskasvanule 3.50.

Mess on avatud:
29.11.2012   kell 10.00-18.00
30.11.2012  kell 10.00-18.00
01.12.2012  kell 10.00-16.00

Noorte infomessi TEEVIIT korraldamise idee sai alguse aastal 1994 ning sellest ajast alates on messi korraldanud Eesti Noorsootöö Keskus (algselt Eesti Noorsoo Algatuskeskus).

Üheksateistkümnes TEEVIIT pakub mitmekülgset teavet õppimisvõimaluste, koolituse, täiend- ja ümberõppe võimaluste, karjääriplaneerimise, vaba aja veetmise, metoodiliste materjalide, tööhõive ja kõige muu kohta, mis puudutab tulevase elu planeerimist.

Leiad messiinfo ka Facebooki lehelt http://www.facebook.com/Teeviit.