Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Töövarjupäeval osalevad kõik Tallinna 21. Kooli 94 abiturienti.
Õpilaste valikutest lähtuvalt on  töövarjuvõimalusi  26 erinevas valdkonnas, mille hulgas medistiin, arhitektuur, õigus, infotehnoloogia, sport, disain, kunst, teater, elektroonika, majandus jt.

Töövarjupakkujate hulgas on meie iga-aastased koostööpartnerid Estonian Air, Swedbank, Ida- Tallinna Keskhaigla, TTÜ, Eesti Energia, arhitektuuribüroo 3+1, ERR, SOS Lasteküla, EV Välisministeerium, moekunstnik-stilist Reet Aus, KUMU jpt.  Uutest koostööparteritest hotell Telegraaf, coachingutreener Raimo Ülavere, tippsportlane-treener Rein Pill, Surface Labs, Viasat Sport Baltic, SKYPE Eesti, moekunstnikud  Liisi Eesmaa ja Anu Lensment, Nokia Kontserdimaja, Politsei-ja Piirivalveameti lennusalk, saatejuhid Anu Välba ja Mihkel Raud, Tallinn Music Week jt.

Kokku osalevad õpilased 64 erinevas ettevõttes.
Töövarjuvõimalused otsis õpilastele huvijuht Maarika Paun.

 

 

 

 

 

 

Aitäh kõikidele koostööpartneritele!