Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Suur, suur tänu 27. kunstinädala Iirimaa kultuur ettevalmistamise ja läbiviimise eest 11C klassile ja õpetajatele:
Tiina Meeri, Kahrut Eller, Tiina Pikamäe, Renna Marjundi, Maire Kinkar, Kristiina Tiits, Ave Arutamm, Pille Juus, Heli Raidma, Ivo Raenok, Indrek Vahtra, Siim Luha, Mait Talts, Kaja Kadarik, Tõnu Pomerants, Andres Roosileht, Kaisa Selde.

Aitäh, Maarika Paun!

Tänu ja kiitus, head õpilased:
Sten Annus 12C, Olari Verev 10B, Joosep Heinsalu 10B, Dennis Richard Šulga 9A, Norbert Kats 9A, Henri Erik Tammai 9A, Liina Sala 12A, Mark Antonius Puhkan 12C, Andreas Viikvald 12C, Frida Brit Noor 5B, Karoliina Kruusimäe 5B, Rahel Kelus 5B, Linda-Terese Makk 5B, Britta Pung 10B, Crislin Lind 12B, Mikk Mäe 10A, Raivo Rohtla 10A, Kauri Sooväli 10A, Rando Lilleorg 10A, Merylin Poks 12A, Emma Johanna Lepasoo 12B, Grettel Killing 10B, Sandra Siniväli 12B, Joan Kangro 12A, Johannes Horm 12B, Martin Tammvee 12A, Irena Seleznjova 12A, Kristin Ehala 12A, Chris Oliver Rahumägi 7B, Ats-Anton Varustin 7A, Martin Loo 7A, Karl Gregor Kool 5A.

Tänu õpetajatele, õpilastele, vilistlastele ja lapsevanematele, kes kunstinädala ettevõtmisi oma panusega toetasid!

terke_kram_5a_claddagh_s6rmus
Terke Kram, 5A