Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Emakeelepäev Tallinna 21. Koolis on sellel aastal pühendatud Mulgimaale ja mulgi keelele.

Mulgimaast ja mulgi keelest kõnelevad-laulavad kooliperele 13. märtsil, emakeelepäeval, külalised Alli Laande ja Anu Taul ning loengu „Ajalooline Mulgimaa ja kultuurielu“ peab valikkursuse “Kultuur ja elukeskkond” lektor Mait Talts.

10C klassi õpilased koostavad stendiettekande Mulgimaast, kooliraadio vahendusel saab meediaõpetuse õpilaste esituses kuulata teemakohast raadiosaadet ja mulgi keeles muinasjuttu „Rehepapp“. Õpilased saavad oma teadmised proovile panna teemakohases viktoriinis ning koolitoiduks pakutakse mulgikapsast.

Emakeelepäeva üritused avab 12. – 14. märtsil traditsiooniks kujunenud Raamatuvahetus kooli aatriumis.
Võta kaasa oma raamaturiiulist juba loetud raamatud ja vaheta need uute ja põnevate vastu!

Tutvu kindlasti ka ürituste kavaga.

Õpilased on üritustele oodatud pidulikus riietuses, võimalusel rahvariietes.