Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Targa töö ühingu eestvedamisel koostöös noorte tööhõive projekiga “Nupp tööle!”, CV-Online ja SA-ga “Vaata Maailma” viiakse kooli vaheajal ellu üle-euroopalist koolitus- ja teavituskampaaniat “Get Online Week”.

Ürituste sari püüab noori panna mõtlema, kas nende arvutioskused on piisavad ka tööturule sisenemiseks, kuidas läbi erinevate interneti-kanalite edukalt kandideerida, kas arvuti- ja internet võiks olla olulisel kohal ka minu tööelus, millisena paistan ma võõrastele ja võimalikele tööandjatele läbi interneti ning kuidas ma seda mõjutada saan.

Osale interneti vahendusel kampaanias “Ma olen Get Online Week´il osaleja” ning klikka 18.-24.märtsil “Ma olen Get Online Week´il osaleja” bänneril CV Online FaceBooki lehel: http://www.facebook.com/cvonlineestonia.

Sellega näitame kogu Euroopale, et oleme onlines ja e-riik.

18. – 24. märtsil on kõik noored oodatud täitma e-oskuste testi aadressil www.skillage.eu.
Eelmisel aastal oli Eestist kogu Euroopast kõige rohkem vastajaid ja ka meie teadmised olid kõige paremad.

20. märtsil kell 10:00-13:00 Online koolitus, kuidas tööturul edukas olla – küsida saab CV-de, kandideerimise, töökohtade, palkade ja kõige muu kohta – teemat kommenteerivad CV Online koolitajad ja värbajad.

21. märtsil kell 10:00-13:00 Online tööklubi, kas või miks valida IT-eriala – küsida saab erinevate ametite, töö iseloomu, eelduste ja kõige muu kohta – teemat kommenteerivad noored IT valdkonna spetsialistid.

22. märtsil kell 10:00-13.00 Online tööklubi, minu virtuaalne imidž – millisena ma paistan veebis sõpradele, tuttavatele, tulevastele tööandjatele või klientidele, kuidas veebiavarustes endast hea mulje jätta, oma oskusi ja teadmisi demonstreerida – teemat kommenteerivad internetiturunduse spetsialistid.

Kõik koolitused toimuvad CV Online FaceBooki lehel: http://www.facebook.com/cvonlineestonia .