Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

25. – 28. märtsil toimuv võõrkeelte nädal koolis algab esmaspäeval, 25. märtsil vene keele üritustega 8. ja 9. klassidele.

Teisipäeval, 25. märtsil korraldavad 11B klass 8. – 12. klasside õpilastele Hollywoodi tutvustuse ja üheskoos vaadatakse 11B klassi omaloomingulist filmi. Lisaks toimub kooli auditooriumis mälumäng 7. klasside õpilastele.

Kolmapäev, 27. märts on pühendatud saksa, prantsuse ja hispaania keeltele. Päev algab hispaaniakeelse lühifilmiga “Liisa”, mis räägib Tallinna 21. Kooli õpilase Liisa Maide aastast vahetusõpilasena Hispaanias ja on valminud 11. ja 12. klasside õpilastel 2013. aastal hispaania keele valikkursuse raames  ning omaloomingulise saksakeelse näidendiga “Linnaõhk teeb vabaks”, mida esitab 11A klassi teatritrupp. Päev jätkub külalislektorite esinemistega Austria ja Prantsuse teemalistel üritustel, kooli auditooriumis.

Võõrkeelte nädal koolis lõpeb neljapäeval, 28. märtsil toimuva õpilaskonverentsiga 10. klassidele. Konverentsi korraldab võõrkeelte õppetooli juhataja, õpetaja Merilyn Meristo.