Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Kõik Tallinna õpilased on oodatud laupäeval, 31. augustil tasuta huvitegevuse messile, kontserdile ja aabitsapeole. Aabitsapeo tervituse toovad kohale Aabitsakukk ja Pipi koos paljude sõpradega.

Üritused algavad kell 12.00 Nokia Kontserdimajas ja selle esisel platsil ning kõik kohapeal toimuv on osalejatele tasuta.

Messil No Vaata tutvustatakse huvitegevuse, noortekeskuste, sportimise ja muid vaba aja sisustamise võimalusi. Päeva jooksul kontserdimajas toimuvates töötubades saavad huvilised nukufilmi teha, autoportreed joonistada, punumis- ja sõlmimistehnikas järjehoidjaid valmistada, etnograafilisi kujundeid viltida, voolida jpm. Muusikalembelistele tutvustakse DJ-maailma ning             soovijad saavad osa kaasahaaravast näidisväitlusest.

Aabitsakukk (Venno Loosaar) ja Pipi Pikksukk (Nele-Liis Vaiksoo) koos paljude sõpradega edastavad esimeste klasside õpilastele, nende vanematele ja õpetajatele Aabitsapeo tervituse. Kontserdimaja esisel laval esinevad huvikoolide lapsed muusikaliste- ja tantsunumbritega, taekwon-do harrastajad, tsirkuseartistid jne.

Ka noorte kontsertprogramm on mitmekesine. Päeval esinevad Marten Kuningas, Gorõ Lana ja Entrumi patroonina Teele Viira ning Sounds of September.

Õhtul toimub kontserdimaja saalis pidulik suurkontsert, kus esinevad Tenfold RabbitGrete Paia ja Ott Lepland. Koolinoortele suunatud kontsert on samuti tasuta, kuid piiratud kohtade arvu tõttu tuleb külastajatel eelnevalt Solarise keskuse Ticketpro kassast endale 0-eurone pilet võtta. Pileteid väljastatakse alates 22. augustist.

Pärast suurkontserti, kell 21.00 näidatakse välisministeeriumi fassadil kunstnik Taavi „Miisu“ Varmi´loodud videomapping´ut.

No Vaata (sh Aabitsapeo tervitus)  on Tallinna Spordi- ja Noorsooameti ja Tallinna Haridusameti korraldatav vaba aja mess, mille eesmärk on anda lastele ja noortele infot Tallinnas toimuvast huvitegevusest.

Loe lisa aadressilt http://www.tallinn.ee/novaata või
No Vaata Facebooki lehelt https://www.facebook.com/pages/No-Vaata/210544362442739?fref=ts