Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Tallinna Ülikooli Õpilasakadeemia sügissemestri kursustele registreerimine on avatud ja kestab 3. oktoobrini.

Kõik õpilasakadeemia sõbrad on oodatud ennast täiendama praktilise fotograafia, rahvusvaheliste suhete, filosoofia, rakenduspsühholoogia, sotsioloogia, infotehnoloogia ning ristmeedia valdkonnas. Vene keelt kõnelevatel noortel on võimalik koguda väärtuslikke teadmisi sellest, kuidas kergemini võõrkeeli õppida.

Sel sügisel on uute õppekavadena plaanis infotehnoloogia igapäevaelus ning ristmeedia. Rakenduspsühholoogia I on               samuti uues kuues, käsitledes nüüd rohkem igapäevaelulisi teemasid. Taas on avatud ka eelmise kevade kõige               populaarsem, praktilise fotograafia kursus.

Õpilasakadeemia kursused on suunatud gümnaasiumi- ja kutsekoolinoortele, et soodustada elukutse teadlikumat valikut ning toetada kohanemist üliõpilaseluga tulevikus. Kursusi viivad läbi Tallinna Ülikooli õppejõud, lisaks oma valdkonna tipud väljastpoolt ülikooli. Tänaseks on Õpilasakadeemias õppinud ligi 3900 noorte üle Eesti.

Õppetöö algab 5. oktoobril ning toimub nädalavahetustel. Kursuste kohta saab lisainfot Õpilasakadeemia kodulehelt               www.tlu.ee/akadeemia.

Kontaktisik: Kadri Eisenschmidt, 6409 369, kadri.eisenschmidt@tlu.ee

Õpilasakadeemia sügissemestri kursuste põhjalikuma tutvustuse leiad siit.