Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Oled alles gümnaasiumis ja sa ei tea, mida kujutab endast eriala, mida sooviksid õppida? Mida Ülikoolis õppimine üldse tähendab ja milline on tudengi argipäev? Milliseid võimalusi pakub TTÜ ja kui palju erineb ülikool gümnaasiumist?

Kui soovid leida vastuseid antud küsimustele, Sul on endal palju küsimusi või soovid saada juurde infot, siis Tudengivarju nädal on mõeldud just Sulle!

Tudengivarjunädal on projekt, mis viib kokku ülikoolis õppimisest huvitatud abituriendid aktiivsete tudengitega. Eesmärk on anda abituriendile võimalus näha, kuidas üliõpilase päev tegelikult välja näeb ja seeläbi tutvustada TTÜ erialasid ning ainulaadset üliõpilaslinnakut.

Tudengivarju nädal on väga heaks ülevaateks gümnaasiumi noorele, kes on endale meelepärase eriala juba välja valinud kui ka nendele, kes on veel mitme väga erineva eriala kahevahel. TTÜ soovitab tulla varjuks juba 11.klassist, et veeta päeva või kaks koos tudengiga, kes tutvustab Sulle ülikoolis õppimise tähendust.

Täiendav info ja tudengivarjuks registreerimine TTÜ kodulehel.

Tudengivarju nädala sees külasta kindlasti ka TTÜ avatud uste päeva 22. oktoobril!

Avatud uste päeva raames on TTÜ aulas erialamess, kus noorte küsimustele vastavad praegused tudengid ja säravad õppejõud. Põnevate ekskursioonide käigus on noortel võimalik tutvuda kõikide teaduskondade laborite ja õpperuumidega ning Eesti moodsaima raamatukoguga.

Vaata ka TTÜ avatud uste päev Facebookis!

tvari_260x206