Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Tallinna Ülikool kutsub  gümnaasiumiõpilasi osa saama Avatud nädala sündmustest – see on suurepärane võimalus teha tutvust ülikooli ja tudengieluga ning viia ennast kurssi õppimisvõimalustega.

Avatud nädal saab alguse 9. detsembril kell 17.00 Tallinna Ülikoolis toimuva meeleoluka sündmusega. Talk-show külalistena astuvad publiku ette Raadio 2 peatoimetaja Heidy Purga ning spordibioloog Kristjan Port. Lisaks annab kaasahaarava kontserdi Liis Lemsalu.

Tudengivarjutamise raames on gümnasistidel võimalus osaleda päeva vältel meelepärase eriala õppetöös. Saab käia loengutes, külastada raamatukogu ja teha kõike, mis sel päeval tudengielu juurde kuulub. Tudengivarjutamine toimub 9.-13. detsembril.

Rohkem infot ja registreerimine Tallinna Ülikooli kodulehel http://www.tlu.ee/avatudnadal.

Jälgi ka avatud nädala lehte Facebookis!