Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Eesti Noorsootöö Keskus kutsub kõiki 14-26aastaseid noori osalema Eesti Noorsootöö Keskuse (ENTK) korraldataval fotovõistlusel “Minu hobi”.

Fotovõistluse võitja saab koos üheksa sõbraga minna Kiviõli Seiklusturismi keskusesse talvemõnusid nautima. Hansabuss sõidutab võitjatiimi algusega Tallinnast Kiviõli Seiklusturismi keskusesse ning toob hiljem ka Tallinnasse tagasi.

Hobid ja nendega tegelemine on noorsootöö seisukohalt väga olulised – nii kujundavad noored oma hoiakuid, saavad kogemusi ning õpivad midagi uut. Võistluse eesmärgiks on tõmmata tähelepanu noorte enesearendamise võimalustele ja oskustele.

Võistlus toimub uues veebiplatvormis Camorka, mille tasuta mobiili äpi saavad kõik omale nutitelefoni tõmmata. Võistlusel osalemine on lihtne – pildista üles oma hobi ja postita võistlusele!

Võistlus kestab 17.12.2013-14.01.2014.

Võitja selgub hääletamise tulemusena – auhinna saab pildi omanik, kelle foto sai võistluse lõpuks kõige rohkem hääli. Välja antakse üks auhind, milleks on 3h tasuta mäepilet kümnele noorele vanuses 14-26 eluaastat. Auhind ei sisalda varustuse renti. Vähemalt üks inimene võitjaseltskonnast peab olema täisealine. Auhinda saab kasutada kuni 2014. aasta veebruari lõpuni.

ENTK jätab omale õiguse fotovõistlusele saadetud piltide kasutamiseks meedias ja ENTK kanalites.

ENTK

Tee pilt oma hobist ja võida seiklus Kiviõli tuhamäel!