Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Harjumaa Alaealiste Komisjon kuulutab välja foto- ja videokonkursi “Tegi Pätti“.

Neljandat aastat korraldatava konkursi eesmärgina soovib Harjumaa alaealiste komisjon suunata noori enam mõtlema ühiskonna ja iseenda turvalisuse ning õiguskuuleka käitumise teemadel. Parimaid konkursitöid kasutavad valdkonna spetsialistid ennetustöö tegemisel ja teemakohaste loengute läbiviimisel. Osaleda võivad kõik Harjumaa (sh Tallinn) põhikooli vanuseastmete õpilased.

Tööde esitamise tähtaeg on 30. aprill 2014 ja töid oodatakse kahes kategoorias:

Fotokonkurss “Kiusamine”
Fotokonkursi eesmärgiks on motiveerida noori märkama enda ümber kiusamist ning tegema fotoseeriaid, mis kujutavad seda erineval viisil, panevad mõtlema ja lahendusi otsima. Fotod võivad olla nii dokumentaalsed kui ka lavastatud.

Fotokonkursi peaauhinnaks on kõrgklassi kompaktkaamera Nikon Coolpix P7700.

Videokonkurss “Vägivald”

Videokonkursi eesmärgiks on motiveerida noori märkama vägivalda enda ümber ning looma audiovisuaalseid teoseid, mis kujutavad kellegi suhtes tarvitatavat vägivalda, mida võib esineda kõikjal ühiskonnas. Filmiklipid võivad olla nii dokumentaalsed kui ka lavastatud.

Videokonkursi peaauhinnaks on ekstreemkaamera GoPro HERO3 Black Edition.