Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Alanud on 6. klasside õpilaste registreerimine saksa keele huviala-õpperühma 2014/2015.

Tallinna 21. Kool esindab ainsa koolina Eestit rahvusvahelises projektis “Koolid – tuleviku partnerid“. Projektis osalemine võimaldab meie koolis saksa keelt õppivatel gümnaasiumiõpilastel igal suvel tasuta osaleda 3-nädalases keelelaagris Saksamaal, veeta YFU ja Goethe-Instituudi stipendiaadina aasta vahetusõpilasena Saksamaal, osaleda erinevates keeleõppeprojektides ja töötubades koos Lõuna- ja Kesk-Euroopa riikide õpilastega.

Juba 3 aastat on olnud võimalik õppida saksa keelt algklasside õpilastel ja eelmisel õppeaastal alustasime koostöös Goethe Instituudiga saksa keele õpetamist 7. klassis ringitundide raames 2 korda nädalas, peale ainetundide lõppu.

Koostöös Goethe Instituudiga soovime jätkata saksa keele õpetamist põhikoolis tasuta ka järgmisel õppeaastal.

Saksa keele ringi asub 2014/2015 õppeaastal juhendama õpetaja Anu Aero.

Registreerimine toimub 10. maini aadressilmaarika@21k.ee.

Lisainfo:
Maarika Paun
5280821
maarika@21k.ee