Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Tallinna noortenädala 2014 korraldaja Tallinna Spordi- ja Noorsooamet kuulutab välja terve rea põnevaid konkursse noortele, pakkudes osalemislusti ühtekokku 6 konkursil erinevates loomingulistes valdkondades.

Oma loovust saab proovile panna järgmistes konkurssides:

Lisaks kutsub Tallinna noortenädal noori võtma osa Sihtasutus Unitas poolt korraldatavast SinuFilm konkursist,
mille raames toimub septembris Tallinna noortenädalal inimõiguste teemaline vestlusringStereotüüpidest välja”.

Animafilmi ja lühifilmi töötubades  valmivad stereotüüpide ja inimõiguste teemadel noorte endi lugudest loodud filmid. Kõik töötubades valminud filmid osalevad konkursil “SinuFilm 2014″, mille kaudu jõuavad noorte lood tuhandete inimesteni Eestis ja üle maailma. Kõigil noortel on võimalus muuta maailma paremaks, rääkides olulistest stereotüüpidest väljapüüdlevatest lugudest, olgu need siis kangelaslikud või traagilised.

Tallinna noortenädal 2014 toimub 8.-12. septembril Rotermanni kvartalis ja selle ümbruses.

Selleaastase noortenädala teemaks on loovus ja sellele innustamine ning  juhtmõtteks „RAAMIST VÄLJA“. Eesmärgiks on julgustada noori ja noortega tegelevaid inimesi mõtlema ja tegutsema laiemalt, väljaspool harjumuspäraseid raame ja ruume. Oluline rõhk on noorte omaalgatusel ja loominguvabadusel.

Loe lisa Tallinna noortenädala kodulehelt www.noortenadal.ee ja
Facebookist www.facebook.com/noortenadal!

Noortenädala 2014