Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Tallinna Spordi- ja Noorsooamet ja Meero Muusik Huvikool kuulutavad välja noorte räpitekstide konkursi „Räpilüürika linnas“.

Konkursist on oodatud osa võtma kõik Tallinna lapsed ja noored vanuses 7-18 eluaastat.

Konkursi „Räpilüürika linnas“ teemaks on noor ja linnaruum.

Konkursil osalemiseks:

  1. Kirjuta üksi või kambakesti vähemalt ühele A4-le mahtuv rütmikas, riimi- ja kõlarikas ning linnast inspireeritud räpilüürika tekst. Kui vajad tekstide kirjutamisel nõu, võta julgelt ühendust oma muusika-, kirjandusõpetaja või huvijuhi ja noorsootöötajaga.
  2. Saada oma tekst(id) meiliaadressile noortenadal@tallinnlv.ee, märksõnaga RÄPILÜÜRIKA. Lisa juurde: •autor ja kontaktandmed (e-postiaadress, telefon), •kool, •klass, •juhendaja (olemasolul), •võimaliku esitaja nimi ning kontaktandmed (e-postiaadress, telefon).

Konkursile esitatavad tekstid peaksid sisaldama sõnumeid noorte jaoks olulistest teemadest, tegevustest, -paikadest ja -kohtadest, mis seonduvad linna ja linnaruumiga. Konkursitööd peaksid olema rütmilised, erinevaid riimivorme sisaldavad ja aktuaalsed nii oma sõnumilt kui vormilt.

Tekstid ei tohi sisaldada solvavaid, halvustavaid, sallimatusele õhutavaid ja/või diskrimineerivaid sõnumeid.

Parimad lüürikapalad kantakse ette Tallinna noortenädalal erinevate artistide esituses.

Kolmele parimale on auhinnaks Tallinna noortenädala T-särgid ja meenetega kinkekotid.

Konkursi tähtaeg on 03. september 2014.

Lae alla konkursi tingimused.

Rapilyyrika