Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Eesti Lennuakadeemial kutsub kooliõpilasi ringkäigule Eesti Lennuakadeemia õppehoones ja õhusõidukite hooldusangaaris. Ringkäigu eesmärk on aidata koolinoortel olla kursis oma võimalustega kõrghariduse omandamisel ning karjäärivalikuid planeerida.

Kooligrupid on oodatud tutvuma Ülenurmel asuva kaasaegse õppehoone ja õppimisvõimalustega. Lennuakadeemias kasutatakse tulevaste lennundusspetsialistide koolitamisel simulaatoreid, mis on Eestis ainulaadsed, nii nagu ka kool ise on ainus lennundusalast haridust pakkuv õppeasutus Eestis. Ringkäigul kuuleb põnevaid fakte tänapäeva lennundusest ning jagatakse praktilisi nõuandeid lennundusalase hariduse omandamiseks, samuti saab oma silmaga näha õhusõidukeid.

Ringkäigul tutvustatakse:

  • tornisimulaatorit, kus koolitatakse lennujuhte
  • lennusimulaatorit, kus praktiseerivad nii õppivad kui ka juba töötavad piloodid
  • angaari, kus toimub õhusõidukite hooldus ja ehitamine
  • sidelaborit, kus saab tutvuda lennunduse tehnoloogia tänapäevaga

Ringkäigud lennuakadeemias on tasuta, grupi maksimaalne suurus on 50 inimest. Ekskursioonid toimuvad argipäeviti ning kellaajad lepitakse kokku individuaalselt (kestvus ligikaudu 1,5 tundi).

Lisaks pakume gümnaasiumiõpilastele võimalust tulla lennuakadeemiasse soovitud erialale tudengivarjuks. Vastava info leiab Eesti Lennuakadeemia kodulehelt www.lennuakadeemia.ee.

Lisainfo ja ekskursioonide broneerimine:
Liis Nõu,Eesti Lennuakadeemia infosekretär
tel 7 448 100, e-post liis.nou@eava.ee

Eesti Lennuakadeemia aadress:
Lennu 40, Reola küla, Ülenurme vald, Tartumaa.