Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Iduettevõtete koostöökoht Garage48 HUB korraldab uhiuut ja nutikust täis Startup Class 3-osalist üritusesarja.
Ürituste eesmärk on tutvustada noortele startup maailma ja näidata neile, milline näeb välja tööelu valides haridusteeks IT ja tehnoloogia.

Startup Class võimaldab keskkooli noortel katsetada uute toodete arendamist ja mitmete oskuse õppimist, mis tulevad kasuks ettevõtlusega alustamisel ja iduettevõtete käivitamisel tulevikus. Peale üritusesarja lõppu peaks iga noor olema piisavalt inspireeritud ja motiveeritud, et alustada juba noores eas enda unistuste ja ideede elluviimist!

Kavas on 3 täispikka üritust, mis igaüks keskendub eri teemadele. Neist esimene, 15. novembril toimuv, on sissejuhatav iduettevõtette olemusse ja lisaks sellele viime läbi ühe unikaalse töötoa. Inseneride modelleerimise tarkvara GrabCAD meeskonna toetusel saavad noored ise luua füüsilise toote GrabCAD Workbench rakendust kasutades. Töötuba viiakse läbi võistluse raames, mille lõpus valitakse välja 3 parimat, kellest parim projekt prinditakse välja 3D printeriga.

Lisaks on meil tulemas fantastilisi kõnelejaid, kellest enamus on alustanud oma teekonda väga noorelt ja saavutanud seejuures väga suurt edu. Nähes enda eakaaslasi suures ilmas kanda kinnitamas, peaks noortel samuti tegutsemisetahe sisimas kasvama.

I üritus toimub 15. novembril – räägime startup maailma olemusest ja võimaldame noortel saada vastuseid paljudele esmastele küsimustele.

II üritus toimub veebruaris 2015 – räägime ärimudelitest ja ettevõtja psühholoogiast ning viime läbi küberkaitse töötoa.

III üritus toimub aprillis 2015 – keskendume süvitsi pitchimisele ehk “liftikõnele” ja oma ideede maha müümisele! Lisaks viime läbi äppide valmistamise töötoa.

Link registreerimisele: http://www.eventbrite.com/o/garage48-foundation-851691397?s=29553959

Kodulehe aadress: www.startupclass.ee

Üritus on kõikidele õpilastele tasuta, lisaks pakutakse õpilastele tasuta eineid ja jooke!
Lisainfo korral palun võtke ühendust:
Triin Liiv – Startup Class Project Manager
triin@garage48.org

Jane Muts – Startup Class Organiser/ Garage48 HUB Community Manager
jane@garage48.org