Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Tallinna Tehnikaülikool korraldab koostöös ForumCinemaga 22. jaanuaril kell 17:00 Coca Cola Plazas kino eriseansi, mis on gümnasistidele täiesti TASUTA. Toimub eelesilinastus filmile „Blackhat: Kübertorm“, millele eelneb TTÜ infotehnoloogia teaduskonna võrgutarkvara õppetooli professor Tanel Tammeti temaatiline loeng.

Loeng ja film räägivad riskidest ja ohtudest, mida uued võrgulahendused inimestele võivad avaldada, kuidas need seavad ohtu meie ja meie lähedaste turvalisuse ning kui lihtne on oskajal kogu võrgus olevat infot kuritarvitada. Samas neid uusi lahendusi kasutab suur osa tarbijaskonnast iga päev. Miks aga on inimesed valmis millegi hüvanguks avaldama oma personaalset infot?

Kõik informaatikahuvilistest 10.-12. klasside õpilased on oodatud loengul ja kinoseansil osalema!
Osaleda soovijatel palun kindlasti eelregistreeruda!

 

Täiendav info:
Tormis Laanisto
tormis.laanisto@ttu.ee
620 3507