Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

ERRNovaator-logo-V-Roh

Meil on hea meel, et olete olnud Tartu ülikooli teadusuudiste portaali Novaator (novaator.ee) koostööpartneriks ja kuvate meie bännerit oma kodulehel. Loodame, et oleme pakkunud Teile huvitavat ja silmaringi avardavat lugemist.

Selle aasta jaanuaris ühinesid Novaator ja Eesti rahvusringhäälingu teadusuudiste portaal. Ühise keskkonna uueks nimeks sai ERR Novaator. Seal ilmuvaid teadusuudiseid saab lugeda meie uuelt aadressilt novaator.err.ee/.

ERR Novaator on suurim Eesti teadusuudiste portaal, mille eesmärk on populariseerida kodumaist teadust. ERR Novaatoris ilmuvad endiselt ka tõlkelood olulistest ja huvitavatest avastustest, mida kommenteerivad Eesti teadlased.

Igal esmaspäeval avaldab portaal „Ühe minuti loengu“, milles põnevatele küsimustele vastavad Tallinna ülikooli teadlased. Tartu ülikooli teadlased tutvustavad oma tegemisi igal reedel videos „Teadlase 100 sekundit“ ja lisaks toovad välja põnevaid fakte Euroopa sotsiaaluuringust.

Siin on valik meie portaalis ilmunud lugudest: