Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

MTÜ Mondo, Eestimaa Looduse Fond (ELF) ja UNESCO Eesti Rahvuslik Komisjon kuulutavad välja Sotsiaalreklaamide võistluse, mis võimaldab noortele saada osa Eesti kliimapoliitika kujundamisest.

Kliimamuutused on hetkel üks põletavamaid üleilmseid väljakutseid, mis muudab eluolu kõikjal ja sunnib inimesi oma kodudest lahkuma. Hetkel on aeg otsustada, milline saab olema meie tulevaste põlvkondade tulevik. Novembrist detsembrini toimub Pariisis suur ÜRO kliimakonverents, kus Eestil on võimalus nõuda siduvaid riikidevahelisi kokkulepeid, et aeglustada kliimamuutusi. Selleks, et ka Eesti noortel oleks võimalik oma hääl kuuldavaks teha, korraldavad Mondo, ELF ja UNESCO ERK üheskoos sotsiaalreklaamide võistluse.

Võistlusele on võimalik kuni kahe minuti pikkuseid klippe esitada kuni 16. oktoobrini. Kampaania kulmineerub 6. novembril Riigikogus toimuval kliimateemalisel seminaril, kus osalevatel noortel on võimalus esitada oma nõudmised ka deklaratsiooni näol. Kõikide üritusel osalevate noorte seast valitakse välja ka üks õnnelik, kellel on võimalik reisida aasta lõpus toimuvale rahvusvahelisele Pariisi kliimakonverentsile.

Võistlust korraldavad organisatsioonid on kokku pannud ka ideid õpetajatele, kuidas temaatikat klassiruumis käsitleda ning mil moel õpilasi konkursist osa võtma julgustada. Taustamaterjale ning täpsemat infot saab uurida leheküljelt www.maailmakool.ee

 

MTÜ Mondo
Telliskivi 60 A
10412 Tallinn
Estonia
+37253490814

www.mondo.org.ee
www.muudamaailma.ee