Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Balti Nõukogu Rahvusvahelise Hariduse küsimustes kutsub õpetajaid ja õpilasi külastama välisõppe messi „Rahvusvahelise hariduse päevad“, mis toimub 11. oktoobril, Tallinnas, Radisson Blu Hotel Olümpia (Liivalaia 33) konverentsikeskuses.

Antud üritus, mis on juba paljudel põhi- ja keskkoolidel klassiväliste ürituste plaani sees, annab suurepärase võimaluse õpetajatele ja õpilastele tutvuda erinevate riikide haridussüsteemidega. Messi ajal jagatakse infot sisseastumisvõimalustest kõrgõppeasutustesse, õppimisvõimalustest kesk- ja kutsekoolides, õppelaenudest. Õpetajad saavad teada inglise keele kursustest ja Erasmus Plus programmidest.

Kuna messi ajal suhtlevad õpilased õppeasutuste esindajatega, see annab neile võimaluse täiendada oma inglise keele rääkimisoskust.

Messi raames toimuvad seminarid aktuaalsetel teemadel koolilaste jaoks.

Sissepääs messile on tasuta.

Event FB-s