Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

gurmeedinee

22. oktoobril toimub Tallinna noortenädala raames Eesti Arhitektuurikeskuse Arhitektuurikatlas (Põhja pst 27a) aset pidulik õhtusöök „Gurmeedinee“, kuhu on oodatud toiduvalmistamisest, -stilistikast, -blogimisest ja –fotograafiast huvitunud noored vanuses 15–26 eluaastat.

Õhtu jooksul räägitakse noorte kohviku- ja restoranikultuurist, trendidest toiduvalmistamises, tervislikust ja mitmekesisest toitumisest, noorte toitumisega seotud probleemidest ja lahendustest. Eksperdid jagavad noortele põnevaid ja inspireerivaid lugusid, kuidas nende hobist on saanud töö ning millised on olnud põnevamad tööalased väljakutsed.

Ekspertidena osalevad õhtusöögil fotograaf Johannes Hõimoja, aastate jooksul mitmekümneid kokaraamatuid välja andnud ja pikalt toiduvalmistamisega tegelenud Lia Virkus, toidublogijana tuntud Ragne Värk, kes tegutseb nii toidustilisti kui ka toidufotograafina ning on köögitoimetajana tegutsenud ka ajakirjas “Maret”. Veel on ekspertide ridades eelkõige Kalamajas tuntust kogunud pop-up jäätisekohviku “Jäätis” asutajad ja eestvedajad Sigrid Viir ja Kristiina Hansen.

Lauatagust vestlust juhib Ženja Fokin.

Kiirusta, osalejate arv on piiratud!

Registreerimine kestab 16. oktoobrini 2015 või kuni kohti jätkub.
Registreeru SIIN.