Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

2015_haiku_a4_omote_est_web
Kutsume kõiki lapsi ja noori osalema „14. Maailma laste haikude konkursil“, mida on maailmas läbi viidud juba 14 korda ja sel aastal esimest korda on võimalus osaleda ka Eesti lastel!

Lühidalt konkursist – kuni 16-aastased kooli- ja lasteaia lapsed kirjutavad haiku teemal „Hommik“ ning joonistavad selle juurde illustreeriva pildi. Need tuleb koos registreerimisvormiga saataMoshiMoshi`le (Teeääre tee 3, Viimsi vald 74016). Tööde esitamise tähtaeg on 15. veebruar 2016! Eesti žürii, mille esinaine on Kertu Bramanis ning kuhu kuuluvad teiste seas Kaido Höövelson alias Baruto ja Jaan Pehk, valib välja parimad, kelle autasustamine toimub maikuus Jaapani Suursaatkonnas Eestis! Parimate tööd saadetakse edasi korraldajatele Jaapanis (JAL Foundation), kus valitakse maailma parimad ning nende töödest pannakse kokku raamat ning neid hakatakse näitama Japan Airlinesi lendudel üle terve maailma!

Lisainfot konkursi kohta leiate siit. Samuti on olemas seal juhised haiku kirjutamiseks!

Registreerimisvorm

Kogu info „Maailma laste haiku konkurss 2015-2016 – ”Hommik”“ kohta leiate siit.

Loodame ja ootame aktiivset osavõttu!