Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

empKutsume Sind osalema Eesti Muusika Päevade (EMP) noortefestivali mini-EMP foto- ja videokonkursil, millele esitatud töid näidatakse aprillis festivali loodushütis.

Tänavune mini-EMP toimub 7.-16. aprillil ning festivali teema on “Roheline heli”, mille läbivateks märksõnadeks on keskkond, looduslähedus, uuskasutus, taaskasutus ja märkamine. „Roheline on elu, uuenemise, looduse ja energia värv. Milline on roheline heli – meie keskkonna ja meie planeedi helid, meid ümbritsevate asjade ja inimeste helid, selle ümber mõtisklemegi 2016. aasta Eesti Muusika Päevadel,” räägib festivali kunstiline juht Helena Tulve. Lisaks looduse helisse püüdmisele on mini-EMPil plaanis loodust ka läbi kaamerasilma jäädvustada ning ootame just noorte aktiivset osavõttu – see on Sinu võimalus oma loomingut maailmale näidata!

Konkursile laekunud fotosid ja videosid näidatakse Tallinna kesklinnas asuvas mini-EMPi loodusinstallatsioonis kogu festivali vältel. Kõik esitatud tööd osalevad auhinnaloosirattas.

Konkursi tingimused:

  • foto suuruses kuni 3 MB Eesti loodusest
  • video pikkusega kuni 15 sek Eesti loodusest
  • videolõik esitada ilma helitaustata
  • telefonikaameraga filmida horisontaalselt (et vältida vertikaalselt filmides tekkivaid musti servi)
  • fotod ja videod esitada meiliaadressile miniempfestival@gmail.com
  • esitamise tähtaeg 1. märts 2016
  • videod .mpg, .mp4, .mov või .avi ning fotod .jpg/.jpeg formaadis

Mini-EMP on festivali Eesti Muusika Päevad algatus, mis toimub 2016. aastal teistkordselt ning pälvis juba esimese korra järel kaks olulist tunnustust: Tallinna Spordi- ja Noorsooameti preemia „Suured teod 2015” ja Eesti Noorteühenduste Liidu auhind „Noorteprojekt 2015”. Mini-EMPi tööpõhimõte on noortelt noortele. Festivali meeskond koosneb Eesti üldhariduskoolide ärksatest noortest, kes töötavad perioodil jaanuar-mai 2016 nagu tavaline festivali projektimeeskond.

Lisainfot festivali kohta leiab Eesti Heliloojate Liidu kodulehelt ja FB-st Mini-EMP ning Eesti Muusika Päevad kontodelt.

Lisainfo:
Ele Loonde
Mini-EMPi kommunikatsioonijuht
eleloonde@gmail.com
+372 55 560 497