Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Kutsume teie kooli õpilasi esitama oma uurimistööd 2016. aasta õpilaste teadustööde riiklikule konkursile!
Konkursitööde esitamise tähtaeg on 1. märtsil 2016.

Konkursi lõppvoor, kuhu kutsutakse kuni 100 parima töö autorid oma töid stendiettekannetena esitlema ja konkursi auhindade kätteandmine toimuvad Õpilaste teadusfestivalil 28.-29. aprillil 2016. a Tallinnas Kultuurikatlas.

Preemiasaajad kuulutatakse välja festivali teisel päeval 29. aprillil.

Auhinnad

  • Konkursile saabunud töid hinnatakse eraldi põhikooli ja gümnaasiumi astmes. Võitjate vahel läheb jagamisele preemiafond 11 400 eurot. Rahalised auhinnad on ka esimese preemia pälvinud tööde juhendajatele.
  • Auhinnasaajate seast valitakse välja Eesti esindajad Euroopa Liidu noorte teadlaste konkursile ning rahvusvahelisele teaduskonkursile Intel ISEF Ameerika Ühendriikides. Lisaks ka osalemine noorte teadusnädalal Londonis, noorte teaduslaagris Šveitsi alpides ja Šveitsi talendifoorumil.
  • 2016. a konkursi eriauhindasid annavad välja paljud asutused ja ettevõtted – näiteks energeetika valdkonna parima töö autorit ja juhendajat premeerib Eesti Energia. Auhindasid jagavad veel Teaduskeskus AHHAA, Energia Avastuskeskus, Tartu Ülikool, Tallinna Tehnikaülikool, Tallinna Ülikool, Eesti Ajaloomuuseum, Eesti Loodusmuuseum ja paljud teised.

Rohkem teavet konkursi ja osalemistingimuste kohta saab Eesti Teadusagentuuri veebilehelt.

Konkursitööde esitamise keskkond on avatud SIIN.

 

Kaili Kaseorg-Cremona, konkursi koordinaator
Eesti Teadusagentuur
www.etag.ee
tel 5805 0869