Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Hea õpilane!

Tartu Ülikool usub, et maailma muutmine algab meist endist. Ka Sinust, kes Sa seda kirja loed. Kindlasti oled Sa mõelnud, kuidas võiks üht või teist igapäevast või mitte nii tavapärast asja või toimingut paremaks teha. Siin on Sinu võimalus! Kutsume Sind osalema üle-eestilisel ideekonkursil „Võime muuta maailma!“, kus parimad videod saavad premeeritud GoPro kaameratega.

Kui Sul on mõte, kuidas mõnda probleemi ühiskonnas lahendada, siis esitle ideed hiljemalt 15. mail üksi või sõpradega kuni ühe minuti pikkuses videoklipis, lae see konkursi veebikeskkonda muudamaailma.ut.ee ja panusta maailma paremaks muutmisse. Esitatav idee võib olla kogu maailma, Eestit või üksnes Sinu enda elu muutev mõte, teostatav või esmapilgul teostamatuna tunduv mõttesähvatus või kaua aega mõttes mõlkunud unistus.

Parimate ideede autorid saavad auhinnaks GoPro kaamerad ning žürii poolt valitud võitja ideed hakatakse soovi korral ka päriselt ellu viima TÜ ideelaboris. Konkursi võitja valib välja Tartu Ülikooli žürii 22. mail, ühtlasi valib oma lemmiku ka rahvas.

Rohkem infot aadressil http://muudamaailma.ut.ee.

Tartu Ülikool – võime muuta maailma!

Muuda_maailma