Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Tere filmisõber,
15.-17. juulini toimub sellel aastal Tallinna Merepäevade raames Merefilmide festival. Filme on igale vanusele ja maitsele ning mitmes saalis ja laval korraga. Merepäevasid külastab aasta aastalt enam kui 130 000 inimest. Kandideeri oma filmiga sobivas kategoorias ja tee end nähtavaks! Oma filme saab registreerida kuni 25. maini 2016 täites alloleva vormi. Film tuleb laadida pilvesse ning vormi lisada filmifaili sisaldava kausta link või see tuua Tallinna Kultuuriameti aadressile. Meretemaatilisus lisab omalt poolt vürtsi, aga see pole millekski kohustav ega kuidagi filmivalikut piirav.

Registreerimise vorm SIIN

Kategooriad:

  • Noorte- ja lühifilmid – ootame nii erinevate pikkustega noortefilme, kui ka erinevates žanrites lühifilme. (Tegijate vanus ega tootjafirma pädevus ei mängi rolli – hinnatakse filmi.)
  • Laste- ja nukufilmid – erinevates pikkustes lastefilmid, nukufilmid, joonisfilmid ja animatsioonid.
  • Loodus- ja ajaloolised dokumentaalfilmid – ootame meretemaatilisi dokumentaale, kui ka kõike muud. Dokumentaalfilmid võivad pajatada eluolust, laevadest, spordialadest, mereelustikust, lindudest, ilmast, sõjast, Eestist kui ka välismaast.
  • Mängufilmid – kui omalt poolt loodud mängufilm eelnevatesse loenditesse ei sobitunud, siis ka täispikad mängufilmid, mis oma sisult, olemuselt on küpsed ja žüriile huvipakkuvad leiavad tee filmifestivali kavasse.

Välja valitud filmid selguvad hiljemalt 10. juuniks, millest teavitatakse veebilehel tallinnamerepaevad.ee ning saadetakse kõigile osalejatele ka vastav e-mail. Parimatele on Canon välja pannud hulgaliselt auhindu, et filmide tegemine saaks veelgi parema hoo sisse. Iga film on loodud puudutamaks kedagi – kandideeri ja aitame need inimesed üles leida!

Lisaküsimuste tekkimisel:
filmiprogramm@mail.com
Tallinna Kultuuriamet
Vabaduse väljak 10a
10146 Tallinn