Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

22. septembril kell 19:00 toimub Sõpruse noorte kinoklubi esimene seanss. Tegemist on noortelt noortele formaadis korraldatud üritusega – filmid valivad, tutvustused kirjutavad ja vestlusõhtuid korraldavad kinoklubi noored ise.

Septembris tuleb näitamisele Iisraeli režissööri Michal Viniku uus noortefilm „Barash“, mis tutvustab tänapäeva Iisraeli noorte igapäevaelu ning ka eneseleidmise teed, puudutades ühiskondlikult aktuaalseid teemasid ja näidates põlvkondadevahelisi arusaamatusi.

Pärast filmi liitub meiega kirjanik Margus Karu, kelle samanimelise romaani põhjal tehti film “Nullpunkt”. Margus räägib meiega loo sünnist ning teekonnast raamatukaante vahele ja sealt edasi kinoekraanile.

Üritusega saab liituda Facebookis.
Ja kinoklubi tegemistega kursis olla siin.

Lisaküsimusi kinoklubi kohta saab esitada siin: kinoklubi@kinosoprus.ee

Kohtume kinos!
Kino Sõprus