Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

AVASTA MUUSEUME MÄNGIDES!

Sügisese koolivaheaja aegu, 15. oktoober ‒ 6. november 2016 on kõik pered lastega oodatud festivalile “Avatud mänguväljad”, mis ühendab muuseume üle Eesti. Festivali eesmärk on pakkuda lastega peredele ja noortele koolivaheajaks huvitavat ja harivat vaba aja veetmise võimalust.

Festivali raames pakuvad üle 30 osaleva muuseumi lastele ja noortele spetsiaalset programmi. Erinevad muuseumid moodustavad omamoodi mänguväljad, mis on suunatud teatud vanusegrupile. Muuseumide ja raamatukogude avastamiseks on loodud temaatilised mängujuhised. Festivali vältel toimuvad muuseumides eriüritused.

Festivalist võtavad osa Eesti Loodusmuuseum, Eesti Ajaloomuuseum, Rannarahva Muuseum, Eesti Meremuuseum, Energia avatuskeskus, Peeter I Majamuuseum, Kiek in de Kök ja Bastionikäigud, Anton Hansen Tammsaare Muuseum, Eduard Vilde Muuseum, Kalamaja lastemuuseum Miiamilla, Kadrioru lastemuuseum Miiamilla, Kalamaja raamatukogu, Tartu tähetorn, Tartu Ülikooli kunstimuuseum, Tartu Ülikooli loodusmuuseum ja botaanikaaed, Tartu Mänguasjamuuseum, Eesti Põllumajandusmuuseum, Järvemuuseum, SA Haapsalu ja Läänemaa muuseumid, Rannarootsi muuseum jt.

Festivali korraldab MTÜ Elamusõppe labor.

Festivali toetavad Eesti Kultuuriministeerium, Tallinna Kodurahuprogramm, Eesti Kultuurkapital, Tallinna Kesklinna Valitsus, Tartu Kultuurkapital ja Haapsalu linnavalitsus. Festivali meediapartner on Lastejaam.

Lisainfo: www.avatudfestival.ee

avatud-m2nguv2ljad_plakat_a3_printimiseks_est-page-001